1. HANGFÜRDŐ TIBETI ÉS ARGENTIN HARMONIKUS ZENGŐTÁLAKKAL 

 Bencsik Csaba Gergely hangterapeuta előadásában

 december 14. péntek 18:30-20h

 

A tradiconális tibeti-nepáli és a Magyarországon egyedülálló argentín Albert Rabenstein-féle Harmónikus zengőtálak harmóniát teremtenek test és lélek közt, de jóval többet tudnak ennél. 

A Hangfürdő előtt és után egy nappal több tiszta víz fogyasztása ajánlott.                                           
A foglalkozás 90 perces. A terembérlethez és a foglalkozáshoz a hozzájárulás: 2000 Ft/fő.

A program az alábbiak esetén nem javasolt: várandós állapot, pszichiátriai kezelés esetén, szívritmus szabályzóval rendelkezőknek és epilepsziásoknak. 

A programra előzetes bejelentkezés szükséges az alábbi elérhetőségeken: +36 302144500 v. E-mail: 
trikayahangterapia--.at.--gmail.com


Mindenkit várunk Szeretettel!


Bencsik Csaba Gergely (BALLA- és Trikaya T.H.T.) hangterapeuta


2. Alita Kreatív Műhely

Vásárlással  egybekötött kiállítás, gyere el válogass kedvedre!

 

 

Saját készítésű egyedi ékszerek különféle ásványokból, féldrágakövekből.

    

Kézzel festett,decoupage technikával készítek használati és dekorációs tárgyakat.

Kisebb nagyobb rendeléseket szívesen teljesítek.


Esküvőkre,szülinapokra vagy csak úgy. :) Egyedi elképzelések megvalósítására is vállalkozom.


Előzetesen egyeztetett időpontban várlak, ha szeretnéd élőben látni az ékszereket.

  

 

Szeretettel: Tóthné Ildikó


3. Szomatodráma

Tervezett időpont: 2019. január 20.

Havonta 1-2 alkalommal

 

        

 Vezeti: Anucz Mónika, Szilágyi Zsuzsi

 

Mit jelent a testtudatosság? A test és a lélek kapcsolata? Hogyan fedezzük fel a testi tüneteinkhez, betegségeinkhez kapcsolható lelki okokat?

Valószínűleg sokat olvastál már erről. Lehet, hogy a "Mit üzen a tested?" és a Dahlke könyv is ott lapul a polcodon. Lehet, hogy a KÖNYÖKÖDÖN JÖN KI a téma, mégsem tudod igazán alkalmazni magadon. Megértelek, én is így voltam vele. Nálam a tapasztalatok hozták meg a kívánt ÁTTÖRÉST. Amikor érzések, érzetek szintjén érkezett meg az, amiről addig csak a szavak szóltak. Nekem ezt adta a szomatodráma. Hogy neked mit, azt a SAJÁT TAPASZTALATOD fogja megmutatni. (Móni)

Lehet, hogy furcsának találod elsőre, hogy a tested a betegségeiddel, tüneteiddel üzen neked. Három év és számos saját játék tapasztalata alapján mondhatom, hogy így van. Érdemes kíváncsian oda fordulni hozzá, hogy mire hívja a figyelmedet. Arra biztatlak, hogy hallgass a tested üzeneteire és mi segítünk kapcsoltba kerülni vele! S ehhez nincs is szükséged másra, mint a gyermeki kíváncsiságodra és nyitottságodra, s mi ott leszünk veled, hogy együtt lefordíthassuk a kapott „tartalmaidat”. (Zsuzsi)

A páros és közös gyakorlatokban, játékokban élmény szintjén megtapasztalhatod, hogy milyen a kapcsolatod a testeddel. Ízelítőt kaphatsz abból, hogy életed eseményei, emlékei, hozzátartozóidhoz való viszonyod milyen hatást gyakorolnak a hétköznapjaidra, hogyan befolyásolják a reakcióidat, érzelmi állapotodat. Mindezek milyen kölcsönhatásban vannak tested jelzéseivel és mit tudsz ezzel kezdeni a JÓL LÉTed érdekében.


4. AVIVA hormontorna

január 27. vasárnap  10-14h betanító tanfolyam

 

 

Mi az AVIVA torna és miért is jó?
 
 
Tíz éve tanítom AVIVA által kidolgozott hormontornát. Ez alatt az idő alatt több, mint 2000 ember végezte el a tanfolyamot. Aki gyakorolt, annak teljesültek a vágyai, és megérkezett a régóta vágyott gyermek, helyreállt a ciklus, és a nőgyógyászati problémák megszüntek.
Több tanítványom számolt be az endometriózis teljes gyógyulásáról, a PCOS elmulasztásáról, de még a gyógyszeres pajzsmirigy problémák is enyhültek, meggyógyultak a torna hatására.
Nincs lehetetlen a szervezet számára, csak az esélyt kell megadni a testünknek, hogy dolgozhasson. Tökéletesre tervezett testünk visszaállítja egyensúlyi állapotát, ha segítséget kap. Így saját erőüből, mellékhatások nélkül valódi gyógyulást érhetünk el.
 
EZ AZ AVIVA TORNA.
Gyere próbáld ki!
 
Várlak szeretettel: Pogány Zsuzsanna

5. Selyem mandala festés- Suci Kati vezetésével 

Szervezés alatt!

 Készítsd el saját csodálatos mandaládat egy nap alatt,

 vagy akár készíts szerettednek ajándékba.   

 Töltődj fel és alkoss valami fantasztikusat egy remek társaságban, kellemes és nyugodt  környezetben!

 Csak gyere el és add át Magad a kreativitás érzésének, hogy egy szép nap elteltével  kipihenten, egy csodás mandalával  távozhass.

 Hozd magaddal kedvenc mandaládat, vagy válassz egyet a helyszínen.

Kétféle méretben készíthetsz mandalát 30 x 30 cm illetve 40 x 40cm.

 Biztosítom a szükséges eszközöket, alapanyagokat és a jó hangulatot, illetve  tudásomnak megfelelő legmagasabb szintű segítséget.

           

 Várjuk jelentkezésedet honlapunkon : www.aurakronostudio.hu/ Bejelentkezés


6. Színezd újra!- Dékány Krisztinával  

 Szakterületeim:

  • Színtanácsadás
  • Gardróbrendezés
  • Szín- és testalkatelemzés
  • Vásárlás stylisttal

 Előzetes időpont- egyeztetés alapján

 

Soha nem felejtem azt az isaszegi búcsút, amikor 3 évesen hatalmas krokodilkönnyeket hullajtottam egy fehér táskáért, amit szüleim nem vettek meg nekem. A táskák iránti szenvedélyem azóta is megmaradt, bár akkoriban olyan voltam, mint Gombóc Artúr a csokikkal: minden milyen a mérete, színe, formája, csak táska legyen. Idővel ez a szenvedély kiterjedt a ruhák gyűjtésére is. Mivel mindig is imádtam a színeket, ha megláttam egy élénk színű ruhát, pólót, biztos, hogy a kosaramban landolt. Több mint 20 éve van egy méteráru kereskedésünk a férjemmel, ahová Olaszországból importálunk különleges textíliákat. Így talán érthető, miért nem tudtam ellenállni a színek, minták világának. Gondolhatjátok, egy idő után micsoda káosz volt a szekrényemben, és persze soha nem volt egy rongyom se, amit felvegyek. Mindezek miatt egyre inkább éreztem a tudatosság igényét gardróbom kialakításában. Ezen az úton nagyon nagy segítség volt, hogy épp a megfelelő időben eljutottam egy szín-és stílustanácsadásra. Megtaláltam színeimet, formáimat. Ruháimat szelektáltam, 20 év szőkeség után visszatértem eredeti sötétbarna hajszínemhez. Kerek lett a világ. Színezd újra programjaimmal az évek során megszerzett tapasztalatommal, anyag-, stílus- és ruhaismeretemmel szeretném segíteni a hölgyeket, hogy szánjanak magukra időt, legyen bátorságuk megismerni önmagukat, vállalni adottságaikat. Merjenek változni és változtatni, hogy a legjobbat hozzák ki magukból. A színek segítő hatalmát szeretném megmutatni mindenkinek, valamint azt, ha színesedik a ruha, az élet is elkezd színesedni, kitágulni. Mivel mindig családban éltem és gondolkodtam, így tudom, ha a nő változni, színesedni kezd, óhatatlanul húzza magával a családtagokat is. Tudom, hogy sok férfi, családapa, elsőre ezt a tanácsadást is a női szeszélyek közé sorolja. Nekik abban szeretnék utat mutatni, hogy néhány egyszerűbb változtatással ruhatárukban hogyan tudnak jól öltözöttek vagy éppen fiatalosabbak lenni. Ezáltal akár újra meghódíthatják feleségüket, kedvesüket, vagy épp így lesz bátorságuk megszólítani a messziről csodált nőt. Természetesen a programokból nem maradhatnak ki a kamasz lányok sem. Színelemzést és stílustanácsadást 16 éves kor felett érdemes először csinálni, hiszen ez az első randevúk és bulik, majd a szalagavató, ballagás időszaka. Sokszor láttam gyönyörű fiatal lányokat a színtípusuktól teljesen eltérő ruhában megjelenni, a sminkről, hajszínről nem is beszélve. A ballagási tarisznyába a versek, idézetek mellett egy ilyen szín- és stílustanácsadás is hasznos és életre szóló ajándék lehet.