1. Színezd újra!- Dékány Krisztinával

     Előzetes időpont- egyeztetés szükséges

Programok:
 
Színtanácsadás
Szín- és testalkatelemzés
Színtanácsadás kamaszoknak
Páros színtanácsadás
Páros szín- és testalaktelemzés
Családi szín- és stílustanácsadás
Vásárlás stylisttal
Gardróbrendezés

Soha nem felejtem azt az isaszegi búcsút, amikor 3 évesen hatalmas krokodilkönnyeket hullajtottam egy fehér táskáért, amit szüleim nem vettek meg nekem. A táskák iránti szenvedélyem azóta is megmaradt, bár akkoriban olyan voltam, mint Gombóc Artúr a csokikkal: minden milyen a mérete, színe, formája, csak táska legyen. Idővel ez a szenvedély kiterjedt a ruhák gyűjtésére is. Mivel mindig is imádtam a színeket, ha megláttam egy élénk színű ruhát, pólót, biztos, hogy a kosaramban landolt. Több mint 20 éve van egy méteráru kereskedésünk a férjemmel, ahová Olaszországból importálunk különleges textíliákat. Így talán érthető, miért nem tudtam ellenállni a színek, minták világának. Gondolhatjátok, egy idő után micsoda káosz volt a szekrényemben, és persze soha nem volt egy rongyom se, amit felvegyek. Mindezek miatt egyre inkább éreztem a tudatosság igényét gardróbom kialakításában. Ezen az úton nagyon nagy segítség volt, hogy épp a megfelelő időben eljutottam egy szín-és stílustanácsadásra. Megtaláltam színeimet, formáimat. Ruháimat szelektáltam, 20 év szőkeség után visszatértem eredeti sötétbarna hajszínemhez. Kerek lett a világ. Színezd újra programjaimmal az évek során megszerzett tapasztalatommal, anyag-, stílus- és ruhaismeretemmel szeretném segíteni a hölgyeket, hogy szánjanak magukra időt, legyen bátorságuk megismerni önmagukat, vállalni adottságaikat. Merjenek változni és változtatni, hogy a legjobbat hozzák ki magukból. A színek segítő hatalmát szeretném megmutatni mindenkinek, valamint azt, ha színesedik a ruha, az élet is elkezd színesedni, kitágulni. Mivel mindig családban éltem és gondolkodtam, így tudom, ha a nő változni, színesedni kezd, óhatatlanul húzza magával a családtagokat is. Tudom, hogy sok férfi, családapa, elsőre ezt a tanácsadást is a női szeszélyek közé sorolja. Nekik abban szeretnék utat mutatni, hogy néhány egyszerűbb változtatással ruhatárukban hogyan tudnak jól öltözöttek vagy éppen fiatalosabbak lenni. Ezáltal akár újra meghódíthatják feleségüket, kedvesüket, vagy épp így lesz bátorságuk megszólítani a messziről csodált nőt. Természetesen a programokból nem maradhatnak ki a kamasz lányok sem. Színelemzést és stílustanácsadást 16 éves kor felett érdemes először csinálni, hiszen ez az első randevúk és bulik, majd a szalagavató, ballagás időszaka. Sokszor láttam gyönyörű fiatal lányokat a színtípusuktól teljesen eltérő ruhában megjelenni, a sminkről, hajszínről nem is beszélve. A ballagási tarisznyába a versek, idézetek mellett egy ilyen szín- és stílustanácsadás is hasznos és életre szóló ajándék lehet.


2. Belső utak klubja- Lévai Andreával

 április 26. csütörtök 19:30h

Érezted már úgy, hogy el lehet veszni a különféle spirituális utak és módszerek útvesztőjében?

Hogy minden vallás, tanítás, filozófia, gyógyító rendszer másféle utat mutat? És azt, hogy eközben meg mintha mind ugyanarról is beszélnének, legyen az indiai, kínai, sámán, vagy nyugati ezoterikus tanítás? Mi lehet a valóság, az igazság mindegyikben, amelyből mind kiindult, és amihez visszajutni próbálnak különféle utakon?

 

Keressük meg, mi lehet ez a közös alap, és fedezzük fel, hogyan férhetünk hozzá! Bogozzuk ki, hogyan érthetjük meg az összefüggéseket, hogyan lehet ráhangolódni és érzékelni a „nem anyagi” részünket, és azt a világot, melyben lényünknek ez a része otthon van! Tisztázzuk mi a lélek, a szellem, az elme, a tudat, az ego, a személyiség, a tudatalatti, mert a különböző rendszerek azonos szavak alatt mást értenek. Tanuljuk meg melyiket hogyan érzékelhetjük, és mire használhatjuk! A róluk való elmélkedésnél sokkal hasznosabb, ha tudjuk őket tudatosan működtetni.

 

Tanuljuk meg figyelmünk fókuszát a világegyetem nem csak anyagi részére is kiterjeszteni, átlátva működésének törvényszerűségeit! Ahogy a fizikai világunk természeti törvényeit már felfedeztük, a fizika tudását hasznosíthatjuk. A világegyetem egészét természeti törvényszerűségek működtetik. Ha tudunk róluk, és átlátjuk őket, segítségünkre lehetnek döntéseinkben. Ehhez megismerünk majd sokfajta ősi módszert. Pl. az  Öt elem tana, a világot felépítő alapelemekből kiindulva önismeretre tanít, problémamegoldásban, vagy az emberi kapcsolataink átlátásában hasznos, vagy a I ching, mely a folyamatok változásának törvényszerűségeivel foglalkozik. Érintünk majd sokféle rendszert, melyet az emberek több száz év alatt megfigyeléseik és tudásuk alapján dolgoztak ki, és használnak a mai napig. Minden alkalommal más témát helyezünk középpontba

 

Fedezzük fel, kaphatunk-e segítséget, működhet-e hitelesen tanácskérő rendszer, mely a jövő felé mutat utat számunkra? Létezhetnek-e okok a régmúltban, hurcolunk-e magunkkal félelmeket, meggyőződéseket korábbi életekből! Hogyan tapasztalhatjuk, hogy korábbi életek léteztek-e?

 

Gyakoroljuk együtt a meditációt, és a ráhangolódással való tájékozódást a saját életünk történéseiben és a kapcsolatainkban!

 

Gyere, hozd el Te is, amelyik vallásban, filozófiában és módszerben otthon vagy, és hozd el a kérdéseidet is, hogy mi az, ami igazán foglalkoztat!

 

Kíváncsisággal, nyitottsággal való felfedezéssel haladjunk együtt a teljesség felé!


3. HANGFÜRDŐ TIBETI ÉS ARGENTIN HARMONIKUS ZENGŐTÁLAKKAL 
 Bencsik Csaba Gergely hangterapeuta előadásában

 május 4. péntek 18:30-20h


A tradiconális tibeti-nepáli és a Magyarországon egyedülálló argentín Albert Rabenstein-féle Harmónikus zengőtálak harmóniát teremtenek test és lélek közt, de jóval többet tudnak ennél. 

A Hangfürdő előtt és után egy nappal több tiszta víz fogyasztása ajánlott.
A foglalkozás 90 perces. A terembérlethez és a foglalkozáshoz a hozzájárulás: 2000 Ft/fő.

A program az alábbiak esetén nem javasolt: várandós állapot, pszichiátriai kezelés esetén, szívritmus szabályzóval rendelkezőknek és epilepsziásoknak. 


A programra előzetes bejelentkezés szükséges az alábbi elérhetőségeken: +36 302144500 v. E-mail: 
trikayahangterapia--.at.--gmail.com


Mindenkit várunk Szeretettel!


Bencsik Csaba Gergely (BALLA- és Trikaya T.H.T.) hangterapeuta


 

4. Zen-dülők meditációja- Farkas Erika vezetésével

előzetes időpont-egyeztetéssel

 

 

  Farkas Erika vagyok, közel 25 éve képzem magam és járok az önismeret útján.
  8 éve találkoztam tanárommal Ajahn Samvarával, aki beavatott meditációs tanárrá.
  Kezdők és haladók is jöhetnek erre a haladó technikájú, nagyon erőteljes chakra meditációs  órára,
  amit hétfőnként tartok 18:30tól. 
  Ez a meditáció segít a koncentrációd fejlesztésében , a tudatosságod növelésében 
  és a karriered, tanulmányaid előmenetelében.  Előzetes egyeztetés szükséges: facebookon a Zen-dülők meditációja oldalon, illetve a honlap "Bejelentkezés" rovatán keresztül.

  Várlak szeretettel!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


5. Selyem mandala festés- Suci Kati vezetésével 

 2018. szeptember 16. vasárnap 09:30-16h

 Készítsd el saját csodálatos mandaládat egy nap alatt,

 vagy akár készíts szerettednek ajándékba.   

 Töltődj fel és alkoss valami fantasztikusat egy remek társaságban, kellemes és nyugodt  környezetben!

 Csak gyere el és add át Magad a kreativitás érzésének, hogy egy szép nap elteltével  kipihenten, egy csodás mandalával  távozhass.

 Hozd magaddal kedvenc mandaládat, vagy válassz egyet a helyszínen.

Kétféle méretben készíthetsz mandalát 30 x 30 cm illetve 40 x 40cm.

 Biztosítom a szükséges eszközöket, alapanyagokat és a jó hangulatot, illetve  tudásomnak megfelelő legmagasabb szintű segítséget.

           

 Várjuk jelentkezésedet honlapunkon : www.aurakronostudio.hu/ Bejelentkezés


 

 6. Kisné Ferenczi Ildikó- Access Bars kezelés (fej- akupresszúra)

HA TENNÉL MAGADÉRT…

 Azt gondolom, hogy azt sokszor hallottad már, hogy:- Minden agyban dől el. Mi van akkor, ha nincs hely az új lehetőségeknek, mert a „számítógéped” merev lemeze megtelt?

 

Mik is a bárok? 32 olyan pont a fejeden, aminek a gyengéd érintése segíti a felszabadulást és a tisztulást az akadályozó traumák alól. Ezeket,  ha gyengéden megérintem, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy az el(be)fogadásra. Ezek a pontok tartalmazzák, mindazokat a gondolatokat, ötleteket, hiedelmeket, érzelmeket, tényezőket, amiket életek során eltároltál, átvettél másoktól, az eddigi téves, önbüntető hitrendszereket és mintákat, mint pl. bűntudatot, félelmeket, önértékelési problémákat, szorongást, elkülönülést. Minden Bars kezelés 5-10 ezer évnyi korlátot tud feloldani arról az életterületről, amelynek a pontjait érintik. Azzal, hogy a Bars kezelést választod, megengeded magadnak végre az elfogadást és befogadást, hiszen már lesz helye az új lehetőségeknek és még sok másnak is! A Bars ezreknek segített, hogy megváltoztassák az életük és testük több aspektusát, többek között az alvási, egészségügyi, testsúllyal, szexszel, partnerkapcsolattal, stresszel kapcsolatosakat. Legrosszabb esetben egy jó masszázs élményét nyújtja. A legjobb esetben az egész életed megváltozik.

Access testkezelések:

DNS megújító, immunerősítő - MTVSS –

     Energetikailag mindent helyre tesz, ahogy a test félreműködhet, a test visszarendezi magát úgy, ahogy működnie kellene.

    Feloldja a fájdalmat, szenvedést, betegséget és korlátokat teremtő minden dolgot.

     Felerősíti az immunrendszert a rák és más daganatos betegségeknél az immunrendszer erősítésével, hogy legyőzhesse a betegséget.

  Bármelyik szerv energetikáját rendbe teszi, hogy a fájdalom feloldódhasson és kitisztulhasson (légzés, emésztés, idegrendszer, emésztőrendszer, bőr, nyirok és hormonrendszer, nemi szervek)

      RNS, DNS és sejtmag szinten regenerál és tisztít

Látás javító

Ez egy erős energetikai kezelés a szemnek, arcüregnek, homloküregnek. A szemhez tartozó idegek, agyterület, izmok is regenerálódnak.
Van, aki már 3 kezelés után letette a szemüveget. Tisztánlátás, nézőpontok, szemmel kapcsolatos traumák tisztítása, regenerálása.
Hány nézőponttal és hitrendszerrel korlátozod a tisztánlátásodat és az éleslátásodat?

 

      És mi lehet még ennél is jobb?

      Ha tennél magadért, én várlak szeretettel!

 


 7. Alita Kreatív Műhely

 

 

Saját készítésű egyedi ékszerek különféle ásványokból, féldrágakövekből.

Kézzel festett,decoupage technikával készítek használati és dekorációs tárgyakat.

Kisebb nagyobb rendeléseket szívesen teljesítek.


Esküvőkre,szülinapokra vagy csak úgy. :) Egyedi elképzelések megvalósítására is vállalkozom.


Előzetesen egyeztetett időpontban várlak, ha szeretnéd élőben látni az ékszereket.

  

Szeretettel: Tóthné Ildikó


 8. Súlyfelejtő klub Csáky Krisztina vezetésével

 


Mi vár rád ezen a napon?

Egészséges étkezés 5 lépésben, egyszerűen.
1-2-3-4-5

Az emberi szervezetben a legtöbb energia az emésztésre megy el. Különösen, ha rosszul étkezünk.

Leggyakoribb hibánk, hogy nem kiegyensúlyozott az étkezésünk.

Mit jelent ez?

Erről szól egynapos klubunk az Aura Krono Stúdióban.

Ha a szervezetünk nem tudja megemészteni az elfogyasztott ételt, akkor az emésztés sokkal több energiát igényel.

Ha bármilyen tápanyagból többet viszünk be, vagy túl keveset, máris emésztési vagy energetikai gondjaink adódnak.

A tudatos táplálkozás segíti testünk optimális működését.

Mire figyelj az étkezéseknél?

Ezt tanulhatod meg az Örömkonyha az Aura Krono Stúdióban tréningünkön.

A napot testösszetétel-méréssel kezdjük, reggelivel folytatjuk.

Egy nap alatt összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat, mi több e szerint is étkezünk!!!

Befejezheted a végeláthatatlan és eredménytelen diétákat.

Tanuld meg, mit mivel szabad enni, és mit mivel ne egyél soha!


Melyik ételt mikor tudod könnyen emészteni?

Könnyen alkalmazható szabályok segítenek az eligazodásban. Így nem kell reménytelenül számolnod a kalóriákat.

Garantáltan friss és energikus leszel.

Amitől elsőként szabadulsz meg: az fránya úszógumi.

Miért érdemes eljönnöd?
- Megismered az alapvető tápanyagokat
- Megismered mit mivel és mikor érdemes fogyasztanod
- Megcsináljuk a testösszetétel-mérést, és megbeszéljük mikor lennél elégedett?
- Mintaétrendet állítunk össze, hogy megkönnyítsük a dolgod.
- Étrendedet életviteledhez és szokásaidhoz igazítjuk a lehetőségekhez képest.
- Gyakorlati példákon keresztül megtanulod felismerni a helyes csoportosításokat, ételtársításokat.

A nap folyamán nálunk ebédelsz, és a nap végén újra mérünk.


Azonnal tesztelheted a tudatos étkezés szervezetedre gyakorolt hatását.

Hogyan zajlik ez a nap?


A nap folyamán megtanulunk helyesen inni.

Ne aggódj, hogy éhes maradsz, és finomságokban sem lesz hiány.
A nap színes előadásokkal, konzultációkkal és interaktív beszélgetésekkel mélyíti el tudásod.

És ami a legfontosabb: a gyakorlatban is megtapasztalod jótékony hatását.

Ne csak tanuld, csináld is!

Tanulj velünk helyesen táplálkozni!