1. AVIVA hormontorna

Betanító tanfolyam tervezett időpontok: március 10. vasárnap  10-14h 

                                                                   május 19. vasárnap  10-14h 

                                                                   június 22. szombat 15-19h

Mi az AVIVA torna és miért is jó?
 
 
Tíz éve tanítom AVIVA által kidolgozott hormontornát. Ez alatt az idő alatt több, mint 2000 ember végezte el a tanfolyamot. Aki gyakorolt, annak teljesültek a vágyai, és megérkezett a régóta vágyott gyermek, helyreállt a ciklus, és a nőgyógyászati problémák megszüntek.
Több tanítványom számolt be az endometriózis teljes gyógyulásáról, a PCOS elmulasztásáról, de még a gyógyszeres pajzsmirigy problémák is enyhültek, meggyógyultak a torna hatására.
Nincs lehetetlen a szervezet számára, csak az esélyt kell megadni a testünknek, hogy dolgozhasson. Tökéletesre tervezett testünk visszaállítja egyensúlyi állapotát, ha segítséget kap. Így saját erőüből, mellékhatások nélkül valódi gyógyulást érhetünk el.
 
EZ AZ AVIVA TORNA.
Gyere próbáld ki!
 
Várlak szeretettel: Pogány Zsuzsanna

2. Szomatodráma

Tervezett időpontok: 2019. március 22. péntek 16-21h

Havonta 1-2 alkalommal

 

        

 Vezeti: Anucz Mónika, Szilágyi Zsuzsi

 

A szomatodráma játékok 5-6 fős csoportokban zajlanak, ezért előzetes regisztráció szükséges.

Jelentkezés és további információ:

Anucz Mónika

E-mail: anuczm--.at.--gmail.com

Telefon: +36 30 221 5264

Az, hogy érzelmeink, gondolataink hatással vannak a testünk állapotára már orvosainktól is egyre többször hallhatjuk. Ezt a tényt támasztja alá, hogy sok esetben alapos kivizsgálás után sem található konkrét szervi ok a tünetek hátterében, amelyek gyakran a kezelések ellenére újra és újra megjelennek. Ennek oka, hogy az egésznek, test-lélek-szellem egységének csak az egyik részével foglalkoztunk. 
A teljes és tartós gyógyulás érdekében azonban hasznos, ha a test kezelése mellett az érzelmi és gondolati világunkkal is foglalkozunk egy-egy felbukkanó tünet, betegség esetén.
A szomatodráma ebben nyújt hatékony segítséget a számodra. 

Érzelmeinkről, érzéseinkről, lelki problémáinkról teljesen természetes és érthető módon nem beszélünk akárkivel. Ezért fontos számunkra, hogy a hozzánk fordulók ezt egy  biztonságos és szeretetteli közegben tehessék meg. A szomatodráma játékos megközelítése, megengedő és együttérző légköre teszi alkalmassá arra, hogy a legnehezebb és a legszebb, örömteli érzéseink, gondolataink is felszínre kerülhessenek a játékokban. Ezek megengedése, megélése által pedig elindulhassunk a megoldás és a gyógyulás felé vezető úton.
A szomatodráma dr. Buda László - orvos, pszichiáter, pszichoterapeuta nevéhez fűződő módszer. Nem kell hozzá semmilyen előképzettség, tapasztalat csak egy kis nyitottság. Ez egy egyszerű, könnyen átadható és elsajátítható önismereti módszer. 

A szomatodráma játékokban megtapasztalhatod, hogy életed eseményei, emlékei, szereplői, hozzátartozóidhoz való viszonyod milyen hatást gyakorolnak a hétköznapjaidra. Hogyan befolyásolják a reakcióidat, érzelmi és gondolati világodat, fizikai állapotodat. Mindezek milyen kölcsönhatásban lehetnek a tested jelzéseivel és mit tudsz tenni a JÓL LÉTed érdekében. A módszer különlegessége, hogy egy alkalom is jelentős javulást hozhat, de akár a tünetek teljes elmúlását is.*

Ajánljuk neked, ha
- volt valaha testi tüneted, betegséged, vagy most is van,
- nincs fellelhető szervi ok ennek hátterében,
- van fellelhető szervi ok ennek hátterében,
- van olyan élethelyzeted, amivel nem boldogulsz,
- feltöltődésre vágysz,
- szeretnél barátságosabb viszonyt ápolni a testeddel, aki a nap 24 órájában teszi a dolgát anélkül, hogy észrevennéd,
- szeretnél egy biztonságos, támogató és együttérző közegben eltölteni néhány órát.

Csak néhány tünet azok közül, amelyekre érdemes odafigyelni. Ezek lehetnek az első jelzések azzal kapcsolatban, hogy valami történt a lelkedben, amivel érdemes foglalkoznod:
Fejfájás, allergia, szédülés, hányinger, hasmenés, hasi fájdalom, gyomor panaszok, emésztési problémák, IBS, étel intolerancia, szapora pulzus, magas vérnyomás, izületi fájdalom, hátfájás, nyelési nehézség, torokszorítás, bőrproblémák stb.
Ezek azok a hétköznapi tünetek, amelyekkel ha orvoshoz fordulunk, sok esetben semmilyen szervi okot nem találnak a tünetek mögött. 

A nap folyamán sokat tanulhatsz és tapasztalhatsz test és lélek összefüggéseiről, mit és hogyan tudsz tenni a mindennapokban a saját egészségedért és megismerheted, hogy mi a te történeted a tüneteid mögött. A páros és közös gyakorlatokon keresztül játékosan, egyszerűen, szinte észrevétlenül kerülünk egyre közelebb önmagunkhoz és egymáshoz, lépésről-lépésre.

 

Várunk szeretettel!

FONTOS: A szomatodráma a szervezet öngyógyító folyamataira van hatással. Kiegészíti, de nem helyettesíti a szükséges orvosi kivizsgálást, kezelést.


3. HANGFÜRDŐ TIBETI ÉS ARGENTIN HARMONIKUS ZENGŐTÁLAKKAL 

 Bencsik Csaba Gergely hangterapeuta előadásában

március 23. szombat 17 órától Teaceremónia és Hangfürdő

 

A tradiconális tibeti-nepáli és a Magyarországon egyedülálló argentín Albert Rabenstein-féle Harmónikus zengőtálak harmóniát teremtenek test és lélek közt, de jóval többet tudnak ennél. 

A Hangfürdő előtt és után egy nappal több tiszta víz fogyasztása ajánlott.                                           
A foglalkozás 90 perces. A terembérlethez és a foglalkozáshoz a hozzájárulás: 2500 Ft/fő.

A program az alábbiak esetén nem javasolt: várandós állapot, pszichiátriai kezelés esetén, szívritmus szabályzóval rendelkezőknek és epilepsziásoknak. 

A programra előzetes bejelentkezés szükséges az alábbi elérhetőségeken: +36 302144500 v. E-mail: 
trikayahangterapia--.at.--gmail.com


Mindenkit várunk Szeretettel!


Bencsik Csaba Gergely (BALLA- és Trikaya T.H.T.) hangterapeuta


4. Al Ferasa arcolvasás  egyéni konzultáció Stampf Krisztinával

előre egyeztett időpontban!

Arcolvasás alaptanfolyam 05.31-06.03  10-17h!

 

Ha az Al Ferasa arcolvasás ősi rendszerét alapul véve szeretnél mélyebben közelebb kerülni magadhoz és megérteni azokat a törvényszerűségeket, melyek alapján működsz, szívesen közelebb hozom Hozzád az arcolvasás művészetét.

Stampf Kriszta vagyok, Al Ferasa arcolvasó és tanár. Egy órás beszélgetésre invitállak, ahol az arcod alapján összegezzük, hogyan gondolkodsz, milyen az értékrended, a szokásaid, milyen személyes jellemvonások birtokában vagy.

A módszerről bővebben:

Az Al Ferasa arcolvasás ősi művészete több évezreddel ezelőtt vette kezdetét, azóta fejlődik, tisztul, csiszolódik.

                               Jelentése: mélyen ránézni valamire és megfejteni a jelentését.

Amikor megszületünk, az arcunk egy genetikai információkra kifeszített fehér vászon. Ahogy a környezetünk és érzelmeink hatnak ránk, úgy működtetjük az arcizmokat a gondolkodásunkon keresztül. Az arcon több millió izom, izomcsoport található és ezek használata által alakítjuk ki az arcunkat. Ez egyben azt is jelenti, hogy ahogy változik a gondolkodásunk, úgy változik az arcunk is. Így rajzolódik ki arcunkon saját életünk története, melyet egy Al Ferasa arcolvasó le tud olvasni, értelmezni tud. Így juthatunk el az egyén mély megértéséhez, a személyiség kibontásához anélkül, hogy ítélkeznénk.

Az egyéni konzultáció a nemzetközi Al Ferasa program (alferasa.com), illetve magyar tagozatának (alferasahungary.com) része.

 

 

Stampf Kriszta * Al Ferasa


5. Selyem mandala festés- Suci Kati vezetésével 

Szervezés alatt!

 Készítsd el saját csodálatos mandaládat egy nap alatt,

 vagy akár készíts szerettednek ajándékba.   

 Töltődj fel és alkoss valami fantasztikusat egy remek társaságban, kellemes és nyugodt  környezetben!

 Csak gyere el és add át Magad a kreativitás érzésének, hogy egy szép nap elteltével  kipihenten, egy csodás mandalával  távozhass.

 Hozd magaddal kedvenc mandaládat, vagy válassz egyet a helyszínen.

Kétféle méretben készíthetsz mandalát 30 x 30 cm illetve 40 x 40cm.

 Biztosítom a szükséges eszközöket, alapanyagokat és a jó hangulatot, illetve  tudásomnak megfelelő legmagasabb szintű segítséget.

           

 Várjuk jelentkezésedet honlapunkon : www.aurakronostudio.hu/ Bejelentkezés


6. Alita Kreatív Műhely

 

 

 

Valentin nap közeledtével,( tudom-tudom sokan nem szeretik. :) )
ismét megtekinthetőek lesznek a munkáim az Aura Krono Stúdió-ban.
Hétfőtől azaz 2019.01.28. -tól .
Sok-sok ásvány ékszer és szívecskés táblák. 

Saját készítésű egyedi ékszerek különféle ásványokból, féldrágakövekből.

    

Kézzel festett,decoupage technikával készítek használati és dekorációs tárgyakat.

Kisebb nagyobb rendeléseket szívesen teljesítek.


Esküvőkre,szülinapokra vagy csak úgy. :) Egyedi elképzelések megvalósítására is vállalkozom.


Előzetesen egyeztetett időpontban várlak, ha szeretnéd élőben látni az ékszereket.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Szeretettel: Tóthné Ildikó


7. Színezd újra!- Dékány Krisztinával  

 Szakterületeim:

  • Színtanácsadás
  • Gardróbrendezés
  • Szín- és testalkatelemzés
  • Vásárlás stylisttal

 Előzetes időpont- egyeztetés alapján

 

Soha nem felejtem azt az isaszegi búcsút, amikor 3 évesen hatalmas krokodilkönnyeket hullajtottam egy fehér táskáért, amit szüleim nem vettek meg nekem. A táskák iránti szenvedélyem azóta is megmaradt, bár akkoriban olyan voltam, mint Gombóc Artúr a csokikkal: minden milyen a mérete, színe, formája, csak táska legyen. Idővel ez a szenvedély kiterjedt a ruhák gyűjtésére is. Mivel mindig is imádtam a színeket, ha megláttam egy élénk színű ruhát, pólót, biztos, hogy a kosaramban landolt. Több mint 20 éve van egy méteráru kereskedésünk a férjemmel, ahová Olaszországból importálunk különleges textíliákat. Így talán érthető, miért nem tudtam ellenállni a színek, minták világának. Gondolhatjátok, egy idő után micsoda káosz volt a szekrényemben, és persze soha nem volt egy rongyom se, amit felvegyek. Mindezek miatt egyre inkább éreztem a tudatosság igényét gardróbom kialakításában. Ezen az úton nagyon nagy segítség volt, hogy épp a megfelelő időben eljutottam egy szín-és stílustanácsadásra. Megtaláltam színeimet, formáimat. Ruháimat szelektáltam, 20 év szőkeség után visszatértem eredeti sötétbarna hajszínemhez. Kerek lett a világ. Színezd újra programjaimmal az évek során megszerzett tapasztalatommal, anyag-, stílus- és ruhaismeretemmel szeretném segíteni a hölgyeket, hogy szánjanak magukra időt, legyen bátorságuk megismerni önmagukat, vállalni adottságaikat. Merjenek változni és változtatni, hogy a legjobbat hozzák ki magukból. A színek segítő hatalmát szeretném megmutatni mindenkinek, valamint azt, ha színesedik a ruha, az élet is elkezd színesedni, kitágulni. Mivel mindig családban éltem és gondolkodtam, így tudom, ha a nő változni, színesedni kezd, óhatatlanul húzza magával a családtagokat is. Tudom, hogy sok férfi, családapa, elsőre ezt a tanácsadást is a női szeszélyek közé sorolja. Nekik abban szeretnék utat mutatni, hogy néhány egyszerűbb változtatással ruhatárukban hogyan tudnak jól öltözöttek vagy éppen fiatalosabbak lenni. Ezáltal akár újra meghódíthatják feleségüket, kedvesüket, vagy épp így lesz bátorságuk megszólítani a messziről csodált nőt. Természetesen a programokból nem maradhatnak ki a kamasz lányok sem. Színelemzést és stílustanácsadást 16 éves kor felett érdemes először csinálni, hiszen ez az első randevúk és bulik, majd a szalagavató, ballagás időszaka. Sokszor láttam gyönyörű fiatal lányokat a színtípusuktól teljesen eltérő ruhában megjelenni, a sminkről, hajszínről nem is beszélve. A ballagási tarisznyába a versek, idézetek mellett egy ilyen szín- és stílustanácsadás is hasznos és életre szóló ajándék lehet.