Belső utak klubja

2018. április 26.
Belső utak klubja

Lévai Andreával

április 26. csütörtök 19:30-21h

Érezted már úgy, hogy el lehet veszni a különféle spirituális utak és módszerek útvesztőjében?

Hogy minden vallás, tanítás, filozófia, gyógyító rendszer másféle utat mutat? És azt, hogy eközben meg mintha mind ugyanarról is beszélnének, legyen az indiai, kínai, sámán, vagy nyugati ezoterikus tanítás? Mi lehet a valóság, az igazság mindegyikben, amelyből mind kiindult, és amihez visszajutni próbálnak különféle utakon?

 

Keressük meg, mi lehet ez a közös alap, és fedezzük fel, hogyan férhetünk hozzá! Bogozzuk ki, hogyan érthetjük meg az összefüggéseket, hogyan lehet ráhangolódni és érzékelni a „nem anyagi” részünket, és azt a világot, melyben lényünknek ez a része otthon van! Tisztázzuk mi a lélek, a szellem, az elme, a tudat, az ego, a személyiség, a tudatalatti, mert a különböző rendszerek azonos szavak alatt mást értenek. Tanuljuk meg melyiket hogyan érzékelhetjük, és mire használhatjuk! A róluk való elmélkedésnél sokkal hasznosabb, ha tudjuk őket tudatosan működtetni.

 

Tanuljuk meg figyelmünk fókuszát a világegyetem nem csak anyagi részére is kiterjeszteni, átlátva működésének törvényszerűségeit! Ahogy a fizikai világunk természeti törvényeit már felfedeztük, a fizika tudását hasznosíthatjuk. A világegyetem egészét természeti törvényszerűségek működtetik. Ha tudunk róluk, és átlátjuk őket, segítségünkre lehetnek döntéseinkben. Ehhez megismerünk majd sokfajta ősi módszert. Pl. az  Öt elem tana, a világot felépítő alapelemekből kiindulva önismeretre tanít, problémamegoldásban, vagy az emberi kapcsolataink átlátásában hasznos, vagy a I ching, mely a folyamatok változásának törvényszerűségeivel foglalkozik. Érintünk majd sokféle rendszert, melyet az emberek több száz év alatt megfigyeléseik és tudásuk alapján dolgoztak ki, és használnak a mai napig. Minden alkalommal más témát helyezünk középpontba

 

Fedezzük fel, kaphatunk-e segítséget, működhet-e hitelesen tanácskérő rendszer, mely a jövő felé mutat utat számunkra? Létezhetnek-e okok a régmúltban, hurcolunk-e magunkkal félelmeket, meggyőződéseket korábbi életekből! Hogyan tapasztalhatjuk, hogy korábbi életek léteztek-e?

Gyakoroljuk együtt a meditációt, és a ráhangolódással való tájékozódást a saját életünk történéseiben és a kapcsolatainkban!

Gyere, hozd el Te is, amelyik vallásban, filozófiában és módszerben otthon vagy, és hozd el a kérdéseidet is, hogy mi az, ami igazán foglalkoztat!

Kíváncsisággal, nyitottsággal való felfedezéssel haladjunk együtt a teljesség felé!« Vissza