BEVEZETÉS A KELETI MISZTIKÁBA

2019. március 2.
BEVEZETÉS A KELETI MISZTIKÁBA

Vezetik: Szirmák Ildikó és Varga Erika

március 2. szombat 10-18h

                              

...avagy hogyan vigyünk varázslatot mindennapjainkba

                                      

Vége a télnek, a tavaszi zsongás lendületet ad újabb kalandok megélésére. Ha felismerjük ezt a csodálatos lehetőséget az önfelfedezésre, akkor az önmagunkba vetett hittel indíthatjuk majd a következő szezont. Az önátadás folyamatában valódi csodákat élhetünk meg.

Mindnyájunknak szüksége van misztikumra, varázslatos élmények megtapasztalására. De mit is jelent ez?

A kultúrák, a vallások kereteikben különböznek, tanításuk mégis közös: hogyan tudatosítsuk Spirituális Lényünket félelmeink, vágyaink, szenvedésünk feloldásán keresztül.

A kulcs: a misztika, a beavatás útja.

Egykoron csak a kivételes belső utat járó személyek tapasztalhatták meg a transzcendenssel való egyesülés élményét. Vallásaink a tömegeknek szigorú dogmák, kész viselkedésformák előírásával igyekeztek átadni az ősi tudást.

Minden látszat ellenére, a kollektív tudatosság is fejlődik. Már egyre többen, ösztönösen vágyódnak misztikus átélésekre. Rengetegen kételkednek a fogyasztói szemlélet mindenhatóságában, és érzik, sejtik, az élet kapcsolatban lehet egy magasabb-rendű tudással, bölcsességgel.

Tréningünket elsősorban induló útkeresőknek, illetve azoknak, a már mélyebb önismerettel rendelkezőknek ajánljuk, akik szeretnék rendszerben látni a világ legismertebb misztikus tanait, és az ezekhez kapcsolódó alapvető fogalmakat, mint pl. a reinkarnáció, karma, védák, illetve szívesen megismerkednének új meditációs, relaxációs és légzés technikákkal, valamint az egészségségünket védő, gyógyulásunkat elősegítő ayurveda  tanaival.

Ár: 15.000 Ft

 

Szeretettel várunk!« Vissza