Al Ferasa egyéni konzultáció

2019. október 18.
Al Ferasa egyéni konzultáció

Vezeti: Stampf Krisztina

október 18. péntek 10-17h

Ha az Al Ferasa arcolvasás ősi rendszerét alapul véve szeretnél mélyebben közelebb kerülni magadhoz és megérteni azokat a törvényszerűségeket, melyek alapján működsz, szívesen közelebb hozom Hozzád az arcolvasás művészetét.

Stampf Kriszta vagyok, Al Ferasa arcolvasó és tanár. Egy órás beszélgetésre invitállak, ahol az arcod alapján összegezzük, hogyan gondolkodsz, milyen az értékrended, a szokásaid, milyen személyes jellemvonások birtokában vagy… és természetesen arra is kitérünk, ha vannak elakadásaid, miben állnak ezek, illetve, hogy hogyan tudsz közelebb kerülni az egyensúlyi állapothoz.

Az Al Ferasa arcolvasással a következő helyen és időpontokban tudsz megismerkedni:
2019. október 18. Aura Krono stúdió (Budapest, XIV. Jerney u, 31-33.)
Választható időpontok: 10, 11, 12, 13, 15, 16, 17


Az egyéni konzultáció díja 50 EUR.
Időpontot foglalni a kriszta@alferasa.com vagy a +36302217181 telefonszámon lehet.

Az egyéni konzultáció a nemzetközi Al Ferasa program (alferasa.com), illetve magyar tagozatának (alferasahungary.com) része.

A módszerről bővebben:
Az Al Ferasa arcolvasás ősi művészete több évezreddel ezelőtt vette kezdetét, azóta fejlődik, tisztul, csiszolódik.

Jelentése: mélyen ránézni valamire és megfejteni a jelentését.

Amikor megszületünk, az arcunk egy genetikai információkra kifeszített fehér vászon. Ahogy a környezetünk és érzelmeink hatnak ránk, úgy működtetjük az arcizmokat a gondolkodásunkon keresztül. Az arcon több millió izom, izomcsoport található és ezek használata által alakítjuk ki az arcunkat. Ez egyben azt is jelenti, hogy ahogy változik a gondolkodásunk, úgy változik az arcunk is. Így rajzolódik ki arcunkon saját életünk története, melyet egy Al Ferasa arcolvasó le tud olvasni, értelmezni tud. Így juthatunk el az egyén mély megértéséhez, a személyiség kibontásához anélkül, hogy ítélkeznénk.
Ha szeretnéd, hogy az arcod meséljen Neked, várlak szeretettel…« Vissza