Családállítás, és más

2019. október 26.
Családállítás, és más

Önismereti tréning Szirmák Ildikóval

október 26. szombat 10-17h

CSALÁDÁLLÍTÁS, ÉS MÁS
Önismereti tréning Szirmák Ildikóval

„A tudatalattinkban megbúvó tudatossá tehető.
Amíg ezt nem tesszük, sorsnak hívjuk.”
Carl Gustav Jung

Bert Hellinger, a Családállítás módszerének megteremtője, csodálatosat alkotott.
Tapasztalaton alapuló munkáin keresztül fogalmazott meg olyan – tudatunk legmélyén megbúvó, eddig homályban lévő – törvényszerűségeket, melyek a közösségeket, az emberek közötti viszonyokat működtetik.

A törvények egyszerűek, világosak, és a szívig hatolnak. A szeretet-ről szólnak, mert mindent ez az energia mozgat. Elfogadhatjuk úgy, ahogy azt kapjuk, félreérthetjük, akár el is utasíthatjuk. Ha kapcsolatainkban, családunkban sérülnek a szeretet-törvényei, annak komoly következményei lesznek. A hatás generációról generációra adódik tovább, és az utódok már csak azt érzik, hogy a sors igazságtalan terheket rótt rájuk.

A tréningen érzelmek kavalkádját éljük meg. A történetet nem minősítjük, csak újra éljük. Úgy, ahogy az volt. Rátekintünk a folyamatra, és megértjük annak mögöttes értelmét. Ráismerhetünk hiedelmeinkre, melyek tudatunk mélyén irányítanak bennünket.

Ez megható, felemelő érzés kliensnek és résztvevőnek egyaránt. Az elfogadás által felszabadítjuk önmagunkat és családunk történetét.
A szeretet újból szabadon áramlik, új lehetőségek tárházát megcsillantva előttünk.
De ránézhetünk hétköznapibb, gyakorlatiasabb témákra is egy-egy fontos döntés előtt.

Hogy legmélyebb érzelmeinket is a felszínre hozhassuk, egyéb technikákat is segítségül hívunk. Aktívan működnek együtt ebben a csoporttagok, alkalomadtán maga a kliens is. Érzelmekben gazdag, tudatosságot igénylő energetikai munkában veszünk részt, támogató, biztonságot nyújtó környezetben.

Szeretettel várlak.« Vissza