Hangfürdő Zengőtálakkal

2020. március 3.
Hangfürdő Zengőtálakkal

Vezeti: Bencsik Csaba Gergely hangfürdető )(BALLA- és Trikaya T.H.T.)

március 20. péntek 18:30-20h

Az ellazultság megengedő nyitott terében válunk képessé elengedni feszültségeinket és tovaáramolni hagyni a felmerülő tapasztalásainkat, mintegy szemlélődve, megülve "Lényünk partján"... Ezáltal valósulhat meg MAGunk által a harmóniánkba rendeződés, gyógyulás és feltöltődés, friss erőkkel és Belső Fénnyel. Meditációs fókuszunk tárgya ismét a hangok és a rezgéseken keresztül a saját belső és JELEN-tapasztalásunk világ.

(A Hangfürdő előtt és után egy nappal több tiszta víz fogyasztása ajánlott. Várandós mamáknak babával a hasban saját felelősségre látogatható :-) Várandós mamáknak babával a hasban saját felelősségre látogatható :-) a várandósság harmadik hónapjától.)

A program az alábbiak esetén nem javasolt: pszichiátriai kezelés esetén, szívritmus szabályzóval rendelkezőknek és epilepsziásoknak.

A foglalkozás 90 perces. A terembérlethez és a foglalkozáshoz a hozzájárulás: 2500 Ft/fő. Gyerekeknek 14 éves korig: 1000.-/ fő.


A programra előzetes bejelentkezés szükséges az alábbi elérhetőségeken: +36 302144500 vagy E-mail: trikayahangterapia@gmail.com,

Várunk Szeretettel!

Aura Krono Stúdió
és
Bencsik Csaba Gergely
hangfürdető ;-)
(BALLA- és Trikaya T.H.T.)« Vissza