Hellinger-féle családállítás  

Hellinger féle családállítás

 

 

 

„Te nem tudod, hogy mily szép, amit adtál,

és nem tudod, hogy szebb vagy önmagadnál.”

                                        /Rabindranath Tagore

 

 

 

 

Előfordul, hogy tanácstalanná válunk, és kimerül az addig jól bevált megoldás-készletünk. A megszokott módon gondoljuk végig újra, és újra a helyzetet, de változás nem történik az életünkben.

Nézőpontváltásra van szükség.

Semmi mást nem kell tennünk, mint tudatosan megélni azt, ami van. A belső figyelem, és az elfogadás által más megvilágításban látjuk a történéseket, új ötletek merülnek fel, és rátalálunk a belső erőforrásra, mely erőt ad a tovább-lépéshez.

Az ön-felfedezéséhez a coaching-ban ismert tool-okat, relaxációs módszereket hívunk segítségül, mindez támogató közegben, bensőséges hangulatban zajlik.

A gyakorlatok alapja a belső élmény, nem cél, hogy bárkit is átalakítsunk, megváltoztassunk, meggyógyítsunk. Mindenki szabadon dönthet a tréningeket követően, hogy miként, és hogyan használja fel a nálunk szerzett tudást, és tapasztalatot. A belső szabadság tesz bennünket önmagunkért felelősséget vállaló lényekké.

A csoportos együttlétet áthatja a transzperszonális szemlélet, mely szerint az ember jóval több annál, mint amit gondol magáról. A hétköznapi kihívások lehetőséget nyújtanak arra is, hogy rátaláljunk valódi Önmagunkra és örömteli életet éljünk. 

A programokon olyan személyek részvételét várjuk, akik igyekeznek tudatosan élni, de új tapasztalatokra vágynak az önmegismerés útján, és szívesen tartoznának egy vidám, szeretetteljes közösséghez.

Kívánom, hogy aki ezeket a sorokat olvassa, minél előbb részesülhessen ebből a nagyszerű érzésből!

 

  Szirmák Ildikó                                                                                                            

Rendszerszemléletű coach - (Dr. Bodó Training)

Tervezett időpontok: szeptember 5. Családállítás, és más...

                   szeptember 26-27. Újjászületés tréning

                   október 10. Családállítás, és más...

                   október 24. A lélek sötét és fényes oldala

                   november 7. Családállítás, és más...

                   november 21. Ismétlődő hibák a párkapcsolatban

                   december 5. Családállítás, és más...

                   december 13. Évzáró tréning

 

 Tréning-lehetőségek:

 

  • Családállítás, és más

Bert Hellinger, a módszer megteremtője, olyan –tudatunk mélyén megbúvó– törvényszerűségeket fogalmazott meg, melyek az emberek közötti viszonyokat működtetik. Ha kapcsolatainkban sérülnek a szeretet-törvényei, annak komoly következményei lesznek. A hatás generációról generációra adódik tovább, és az utódok már csak azt érzik, hogy a sors igazságtalan terheket rótt rájuk.

Rátekintünk a folyamatra, és megértjük annak mögöttes értelmét. Ráismerhetünk hiedelmeinkre, melyek tudatunk mélyén irányítanak bennünket. Az elfogadás által felszabadítjuk önmagunkat és családunk történetét.

 

  • Tematikus, egynapos tréningek

Minden alkalommal egy-egy érdekes önismereti területet járunk körbe. Megismerkedünk ennek elméleti hátterével, interaktív együtt-gondolkodás történik. A könnyebb megértést segítendő, gyakorlatokkal is megtapasztaljuk önmagunkon, hol is tartunk a témában, hogy azután kirajzolódjon, aktuálisan mit is tehetünk magunkért.

 

  • Újjászületés tréning

Testünk rögzíti életünk minden érzelmi lenyomatát, így a születésünkkor szerzett benyomásokat is. Ezek az impulzusok aztán alapvetően határozzák meg hozzáállásunkat a nehézségekhez.

A két nap alatt elsősorban közös mozgásos feladatok segítenek felismerni reakcióinkat, melyek a jelenben is akadályoznak bennünket a kapcsolódás, a bizalom terén.

Cél, hogy felszabadultan és optimistán indítsuk az előttünk álló időszakot, hónapokat és éveket.

 

  • Dinamikus tréning

Intenzív egésznapos program, mely fizikai és lelki szinten is alaposan megdolgoztat. 

A részvételhez előzetes tapasztalat hasonló jellegű munkákban nem szükséges, ami fontos, hogy kész legyél kilépni komfortzónádból, és megismerni különleges lét-állapotokat. Tudatos mozgás-légzés kombinációkon keresztül, autentikus zenei háttér kíséretében fedezzük fel személyiségünk rejtett tartalékait, és építjük be aztán azokat mindennapjainkba. Igazi transzperszonális élmény!

Különösen ajánljuk azoknak, akik már gyakorlott úton-járók az önismeretben, de szívesen kipróbálnának valami újat, hogy tovább haladhassanak egy kiteljesedett élet felé.