Access Bars

Előzetes időpont- egyeztetéssel - Kisné Ferenczi Ildikó

HA TENNÉL MAGADÉRT…

 

Azt gondolom, hogy azt sokszor hallottad már, hogy:- Minden agyban dől el. Mi van akkor, ha nincs hely az új lehetőségeknek, mert a „számítógéped” merev lemeze megtelt?

Mik is a bárok? 32 olyan pont a fejeden, aminek a gyengéd érintése segíti a felszabadulást és a tisztulást az akadályozó traumák alól. Ezeket,  ha gyengéden megérintem, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy az el(be)fogadásra. Ezek a pontok tartalmazzák, mindazokat a gondolatokat, ötleteket, hiedelmeket, érzelmeket, tényezőket, amiket életek során eltároltál, átvettél másoktól, az eddigi téves, önbüntető hitrendszereket és mintákat, mint pl. bűntudatot, félelmeket, önértékelési problémákat, szorongást, elkülönülést. Minden Bars kezelés 5-10 ezer évnyi korlátot tud feloldani arról az életterületről, amelynek a pontjait érintik. Azzal, hogy a Bars kezelést választod, megengeded magadnak végre az elfogadást és befogadást, hiszen már lesz helye az új lehetőségeknek és még sok másnak is! A Bars ezreknek segített, hogy megváltoztassák az életük és testük több aspektusát, többek között az alvási, egészségügyi, testsúllyal, szexszel, partnerkapcsolattal, stresszel kapcsolatosakat. Legrosszabb esetben egy jó masszázs élményét nyújtja. A legjobb esetben az egész életed megváltozik.

Access testkezelések:

DNS megújító, immunerősítő - MTVSS –

Energetikailag mindent helyre tesz, ahogy a test félreműködhet, a test visszarendezi magát úgy, ahogy működnie kellene.

Feloldja a fájdalmat, szenvedést, betegséget és korlátokat teremtő minden dolgot.

Felerősíti az immunrendszert a rák és más daganatos betegségeknél az immunrendszer erősítésével, hogy legyőzhesse a betegséget.

Bármelyik szerv energetikáját rendbe teszi, hogy a fájdalom feloldódhasson és kitisztulhasson (légzés, emésztés, idegrendszer, emésztőrendszer, bőr, nyirok és hormonrendszer, nemi szervek) RNS, DNS és sejtmag szinten regenerál és tisztít.

Látás javító

Ez egy erős energetikai kezelés a szemnek, arcüregnek, homloküregnek. A szemhez tartozó idegek, agyterület, izmok is regenerálódnak.
Van, aki már 3 kezelés után letette a szemüveget. Tisztánlátás, nézőpontok, szemmel kapcsolatos traumák tisztítása, regenerálása.
Hány nézőponttal és hitrendszerrel korlátozod a tisztánlátásodat és az éleslátásodat?

 

Ha tennél magadért, én várlak szeretettel!