MI A SPIRITJÁTÉK? LÉLEKTÁRSAS!

Vezeti: Fehér Krisztina- előzetes időpont egyeztetéssel

 
 

 

 

 

A LÉLEKTÁRSAS EGY FANTASZTIKUS TÁRSASJÁTÉK, AMI ÖTLETET AD AZ ÉPPEN AKTUÁLIS PROBLÉMÁD MEGOLDÁSÁHOZ, VAGY KÖZELEBB VISZ SAJÁT MAGAD MEGISMERÉSÉHEZ.

MI EZ?

Egy játék, amiben felteheted aktuális vagy éppen régóta megoldatlan kérdéseid. Ezekre a társak illetve a kártyák segítségével ÚJSZERŰ megoldásokat vagy felismeréseket kapsz. Ötletek körvonalazódnak ahhoz, hogy kívülről szemlélhesd a problémád, és így találj rá megoldást. A játék után pedig több erővel, nagyobb határozottsággalés eggyel kevesebb kérdéssel a fejedben folytasd a mindennapokat.

 

MIRE JÓ?

A játékkal fejlesztheted magad, javíthatod problémamegoldó képességed. Tisztábban láthatsz megoldási lehetőségeket és ehhez kapcsolódó feladatokat. Kérdésed akár párkapcsolati, munkahelyi vagy családi, a válaszok keresésében nem vagy egyedül! Miért? Mert a társasjátékban elsősorban a kártyák, másodsorban a játékvezető és a társak adnak Neked ötleteket.

 

KINEK AJÁNLOM?

Itt a helyed, ha magaddal, emberi kapcsolataiddal, munkáddal vagy az életeddel összefüggésben kérdésed van. Lehetséges, hogy többszöri próbálkozás után sem sikerült megtalálnod a helyes választ, akkor gyere és játssz velünk!  Ha pedig tudod az irányt, ám egy kis megerősítés jól jönne az induláshoz, kifejezetten ajánljuk Neked a játékot!

 

A JÁTÉK FORMÁJA

A játékot minden esetben egy játékvezető vezeti. Az ő szerepe kulcsfontosságú. Te vagy a játék másik fontos szereplője, ám játszhatod kettesben, barátoddal vagy a pároddal.  Sőt, ha elég bátor vagy,  számodra idegen emberekkel is csoportban. Bármelyiket választod, a hatás garantált.  Fantasztikus élményekkel térhetsz haza és építheted be életedbe a megszerzett tapasztalásokat.

 
Fedezd fel!