Lelesz Csilla

Lelesz Csilla
Szakterületeim:
  • Tértisztítás
  • Vaszati térrendezés


13-14 éves korában az emberben felötlik a pályaválasztás lehetősége: mi az, amivel szívesen foglalkozna életében.

Akkoriban nagy divat volt a Lakáskultúra c. folyóirat nézegetése. Egy idő után ceruzát ragadva elkezdtem lakásokat rajzolni, tervezni, jöttek az ötletek, néha még engem is megleptek…

Aztán elvégeztem a gimnáziumot, közgazdaságtant tanultam, megszereztem a mérlegképest, viszont nem találtam a helyemet.

1991-ben, lányom születése évében fordultam a természet megismerése felé. Egyre jobban figyeltem az érzéseimre.

1998-ban egy pici újsághirdetésre lettem figyelmes, melyben azt olvastam, hogy Budapesten Feng Shui tanfolyamot tartanak. Egy megmagyarázhatatlan érzés azt súgta,

ez engem érdekel!

2000-ben be is fejeztem a tanfolyamot, és a tanultak alkalmazása lett fő tevékenységem. Borsod megyéből felköltöztem Budapestre.

A Feng Shui alkalmazása során többször is támadt hiányérzetem: valamit még nem tudok, valami még hiányzik a tudásomból ahhoz, hogy az emberek életét harmonikusabbá tegyem.

2006-ban kezembe került egy újság, melyben Vaszati tanfolyamot hirdettek. Ugyanaz az érzés ébredt fel bennem, mint előzőleg: Ez az! Ez engem érdekel!

A tanfolyam kezdetén megérintett egy érzés: Csilla, megtaláltad, amit kerestél!

Ezen az előadáson értettem meg az energetika, az információk és a geometria összefüggéseit, ami a Vaszati lényege. A tanultakat átültetve a gyakorlatba megtapasztaltam ezen természeti energiák hatását a mindennapjaimra.

Ekkor döntöttem el, hogy tudásomat átadom és megosztom az emberekkel.

Célom, hogy az emberek egyre tudatosabban figyeljenek otthonaikra, munkahelyükre, és a Vaszati segítségével egyre kiegyensúlyozottabbak legyenek a mindennapjaik.

Örömmel vállalom lakások, irodák, éttermek, üzlethelyiségek energetikai harmonizálását.

« Vissza