Vajay Kitti

Vajay Kitti
Szakterületeim:
  • Lelki mentor
  • Önismereti tréner

2015 óta több száz embert támogathattam már abban, hogy közelebb kerüljön a lehetőségeihez, vágyaihoz, önmagához, pozitív változások történjenek az életének különböző területein, elengedje a blokkjait, és ráébredjen saját nagyszerűségére.
Egyéni foglalkozásaimban és több hónapos csoportjaimban egy folyamaton kísérem végig az embereket, ezen kívül tartok olyan nyitott programokat is, amikre bárki eljöhet.

2017-ben került kiadásra Az Igazság Te vagy című könyvem, ami önmagunk mélyebb lényegének meglátásában, felfedezésében támogatja az olvasókat. A könyv megrendelhető: http://www.vajaykitti.hu/konyv

Az önismeret és a tudatosság fontos részének tartom a személyiségformálást és önmagunk mélyebb felfedezését is.

Alapvetően nem módszerekben vagy eszközökben hiszek, hanem abban, hogy adott pillanatban, helyzetben valóban mire van épp szükség, mi az, aminek helye van, ami nem mindig egyezik azzal, amit az ember elgondol. Ez pedig egy olyan mély kapcsolódás következménye, amit csakis saját magunkban lelünk meg.

Ez a mély kapcsolódás - önmagunkkal, másokkal és az Élettel- a munkásságom alapja, ez az, amit az eszközeimen, adottságaimon és foglalkozásaimon keresztül átadok, aminek hatására minden minőségileg képes megváltozni bennünk is és körülöttünk is.

Foglalkozásaim: Egyéni foglalkozások, Csoportos és egyéni blokkoldás, Csoportos tréningek, Meditáció, Interaktív beszélgető estek
 
 
 
 
« Vissza