A KOZMIKUS EMBER PSZICHOLÓGIÁJA

vezeti: Izsó Nóra Sofia

Tervezett időpont: 2019. március 23. vasárnap 10-17h

Az ősi hermetikus tanok gyakorlati útmutatói a kozmikus személyiség fejlesztéséhez.

Könyveimben arra igyekszem felhívni a figyelmet, hogy a mai tudomány eredményei összecsengenek Hermész Triszmegisztosz ősi megállapításaival. A nagy beavatott a maga kora terminológiájával nemcsak számottevő természettudományi, de jelentős lélektani megállapításokat is közreadott, amelyeknek az Aranykor küszöbén különleges jelentősége van.

A 2018. szeptember végétől induló kétnapos intenzív alapképzés hétvégeken lesz megtartva az érdeklődéstől függően. A hermetikus ember- és személyiségtan szféráin végighaladva, némi elméleti ismertető mellett kb. 30 kozmogyakorlattal fogjuk magunkat minél hatékonyabban ráhangolni a kozmikus hatásokra. Emellett az általam kidolgozott Kozmoteszttel mindenki felmérheti a saját kozmolélektani erősségeit és gyengeségeit. Mindezeket összefoglalom a Kozmotréning Kézikönyvben, amit természetesem minden résztvevő a kezébe kap.  

Jelentkezés az adatvédelmi nyilatkozat aláírása után az alábbi e-mail címen:

kozmolelektan--.at.--gmail.com

 

Ha úgy érzed, hogy több vagy attól az emberképtől, mint amit az iskolában tanítottak rólunk, akkor a Kozmotréningen a helyed. Szeretettel várlak!