EGYENSÚLYBAN ÖnMAGaddal - Őszi séta a lelked birodalmába

2021. szeptember 25.
EGYENSÚLYBAN ÖnMAGaddal - Őszi séta a lelked birodalmába

A "séta" vezetője: Ambrózai Zsuzsanna

szeptember 25. szombat 10-17h

Színezzük át együtt életed térképét, kezdjük el újra festeni, színekkel megtölteni, hogy legyen miből a téli borús esteken táplálkoznod.

 Önmagad újraértelmezésére, feltöltésére invitállak. Egyedi eszközökkel és technikákkal dolgozunk ezen a tematikus napunkon, hogy ezután a zűrzavaros időszak után kicsit mással is, vagyis önmagaddal foglalkozz, legalább egy teljes napig. Ki más lehetne ugyanis a főszereplő az életedben, ha nem Te saját magad?

Test-lélek-szellem egységében fogjuk keretbe a napunkat, s ha azt hiszed a színezés szó csak hangulatfestő, akkor tévedsz J

Szükséged lesz a kreativitásodra, nyitottságodra, pozitív hozzáállásodra, befogadásra. Lesznek ugyanis játékos, elgondolkodtató, inspiráló és akár lélekig hatoló feladatok, történések is, ezt garantálom Neked!

És azt is, hogy a nap végére mosollyal az arcodon, feltöltődve, könnyebb lélekkel és inspirációkkal, akár feladatokkal telve távozol.

 

Helyszín: Aura Krono Stúdió, 1141 Budapest, Jerney utca 31-33.

Részvételi díj: 18.000 Ft (helyszínen fizetendő)

Jelentkezés: előzetes regisztráció szükséges! emberkep3@gmail.com (09.23-ig)

 ***

Ambrózai Zsuzsanna vagyok, de szólíts csak Zsunak. Földi pályafutásom mellett 8 éve foglalkozom spiritualitással, ezotériával, vagy, ahogy én nevezem, tudatossággal. Mára már tudom, s ezt vallom is, hogy ahhoz, hogy „jól legyünk” elengedhetetlen, hogy halljuk lelkünk hívó szavát. Ez azonban mit sem ér, ha nem tudjuk kiteljesíteni a fizikai létezésünkben. Így e kettőt ötvözve – föld és ég iránya – együttesen célszerű, hogy működjön életünkben. Ebben és még nagyon sok minden másban tudlak segíteni, kísérni ezen a napon, ha velem és a támogató közösséggel tartasz.

Szeretettel várlak,

Zsu

önismereti coach, tarot kártya tanácsadó, kronobiológiai elemző

Bővebb információ: www.facebook.com/emberkep, +367023114131« Vissza