Arcolvasás tanfolyam

2021. december 4.
Arcolvasás tanfolyam

Stampf Kriszta  Al Ferasa arcolvasó és tanár

Ha szeretnéd, hogy soha többé ne úgy nézz rá mások arcára, mint annak előtte, mert az arcok a tanfolyami tudás megszerzésével mesélni fognak, itt a lehetőség a tudás befogadására.
Stampf Kriszta vagyok, Al Ferasa arcolvasó és tanár. 2021. november 6-7. és 13-14. napokon személyesen az Aura Krono Stúdióban (Budapest XIV. kerület, Jerney u. 31-33.) vagy akár online formában szívesen közelebb hozom Hozzád az arcolvasás művészetét.
A program a nemzetközi Al Ferasa mozgalom (www.alferasa.com) keretein belül kerül megrendezésre.
NEKED AJÁNLHATÓ AZ AL FERASA ARCOLVASÁS ELSAJÁTÍTÁSA
- ha szeretnél önismeret terén hatalmasat fejlődni
- ha szeretnéd jobban érteni az embereket
- ha a kommunikációd fejlődése fontos számodra
- ha szeretnéd, hogy jobban megértsenek az emberek
- ha szeretnél sokkal magabiztosabbá válni
- ha fontos, hogy türelmesebb legyél a környezeteddel
- ha segítségül hívnád a belső látásod, az intuíciód
- ha szeretnél spirituálisan nyitottá válni
- ha szeretnéd megtanulni saját magad jobban menedzselni
- ha a döntéseid biztosabbnak és hatékonyabbnak szeretnéd látni
- ha a lelkiismereted és az emberségességed szeretnéd fejleszteni
- ha a modorod, a viselkedésed szeretnéd úgy alakítani, hogy az legkevésbé bántson másokat
- ha nyitott vagy arra, hogy újfajta módon gondolkodj és
- ha szeretnéd, hogy soha többé ne úgy nézz rá mások arcára, mint annak előtte, mert az arcok a tanfolyami tudás megszerzésével mesélni fognak.
A TANFOLYAM IDŐTARTAMA:
Az alaptanfolyam négy napon tart 10-17 óra között.
A tanfolyam végén több, mint 200 oldalas, képekkel és magyarázatokkal gazdagon illusztrált jegyzetet kapnak az alaptanfolyam résztvevői.
 
 
AZ ALAPSZINTŰ ARCOLVASÁS TANFOLYAM TEMATIKÁJA:
A tanfolyamon megtanuljuk az arc felosztását, egyes részleteinek jelentését. Átnézzük az alapvető arcformákat, melyek az egyén kedélyállapotát és annak állandóságát mutatják meg.
A szem a lélek tükre, ezért is szentelünk több, mint egy napot ennek a témának. Megnézzük a szemet általánosan, mit jelent a szemszín, az írisz mérete, a szem nyitottsága, stb., majd megismerkedünk a 15 alapvető szemformával, mely arról szól, ki hogyan látja a világot. Már ez a tudás rendkívül sokat hozzátesz ahhoz, hogy megértsük mások gondolkodását, világlátását.
Ezt követően beszélünk a 11 különböző szemöldök-típusról, mely az egyén döntéshozatali mechanizmusáról árulkodik. Megvizsgáljuk, hogy az egyén a gondolatait döntései által hogyan viszi át a gyakorlati életbe.
Beszélünk a homlokról, ami a gondolkodásért felelős terület az arcon. Szó lesz a fülekről, arról, ki, hogyan alakította ki a hallgatását az őt ért hatások következtében.
Az orr, mely arról mesél, hogy él túl valaki az életben, szintén igen hangsúlyos a négy nap során, hisz rendkívül sok részlet kapcsolatos vele; körültekintően átnézzük egyes területeit, izomcsoportjait.
Szó esik az orcákról, melyek az életörömöt tükrözik, valamint a szájról, az ajkakról, ahol az élvezetek olvashatók le.
Emellett részletesen beszélünk az állkapocsról és az állról, valamint a nyakról is.
A tanfolyamon szó lesz az Al Ferasa arcolvasás filozófiájának alapvető pilléreiről, valamint megismerkedünk az arcolvasást, belső egyensúlyt segítő meditációval is.
Mivel ez egy gyakorlati műfaj, nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlásra, az egyes arcvonások leolvasásának elsajátítására. Nemcsak képeken, hanem élőben is gyakorlunk; tükör segítségével leolvashatjátok egyes arcvonásaitokat, így az önismeret területén is hatalmasat léphetünk előre, valamint önként jelentkezők arcát is olvassuk.


« Vissza