ÉVZÁRÓ ADVENTI TEMATIKUS ÁLLÍTÁS Összegzés, és kiárasztás

2021. december 18.
ÉVZÁRÓ ADVENTI TEMATIKUS ÁLLÍTÁS Összegzés, és kiárasztás

Szirmák Ildikó és Varga Erika Éva vezetésével

december 18. szombat 10-18h

Tudjuk, érezzük, hogy rendkívül nagy intenzitású globális változások zajlanak, melyeknek főszereplői mi magunk vagyunk. Az elmúlt időszak eseményei rámutattak arra, amivel dolgunk volt, és megerősítést kaptunk abban is, ha jó úton jártunk.
Te, aki ezeket a sorokat olvasod, bizonyára már sok mindenre választ kaptál. A program első felében, egyéni és csoportos gyakorlatokon keresztül összegezheted, hogy mi is volt számodra a kihívások mögötti, szeretettel átitatott tanítás.
Majd érzékenységedet becsatornázva ezt az esszenciát továbbadhatod a KÖZÖSNEK.
Nem szükséges, hogy tapasztalatod legyen a családállítás technikájában, csak érkezz „nyitott szívvel”. Szavak nélkül, érzéseinket testünk jelzőrendszerén átfolyatva mozdulunk a térben, megjelenítve azon kollektív dilemmákat, melyek jelenleg még átitatják, meghatározzák a mindennapokat. Nem minősítünk, egyszerűen megengedjünk, hogy megmutatkozzon az, amiben épp vagyunk.
Szinte észrevétlenül haladjuk meg az Ego síkját, és csatlakozunk rá egy magas rezgéssel átitatott transzperszonális mezőre. Az ellentétek kiegyenlítődnek, ami körülöttünk és bennünk zajlik, mind, magasabb értelmet nyer.
Mindannyiunkban ott van a lehetőség, hogy rátalálva a bennünk örökké pislákoló szeretet-magra átadjuk tapasztalatainkat, kiárasszuk másokra a hitet, s az ily módon megszerzett tudást.
Készüljünk együtt egy olyan jövőre, melyben önmagunkat megőrizve támogathatjuk szeretteinket, embertársainkat hitben, bizalomban, együttérzésben.
A program remek lehetőség is egyben a
2022-es Évprogramozó előkészítésére.
A részvételhez Védettségi Igazolvány szükséges. Megértéseket köszönjük.


« Vissza