Arcolvasás workshop

2022. december 2.
Arcolvasás workshop

Bemutatót tartja: Stampf Krisztina 

december 2. péntek 18:30-20h

Elöljáróban a jelentkezésről:
az esemény ingyenes, részt venni csak előzetes regisztrációval lehet. Írj emailt a kriszta@arcolvasas.hu címre a név és a "személyes" vagy "online" szó feltüntetésével és a helyek függvényében várunk szeretettel.
Aktív részvétel csak személyesen lehetséges, de az online követéshez is regisztráció szükséges, mert az esemény zárt rendszeren lesz látható.
A jelentkezéseket december elsején éjfélkor zárjuk.
És akkor néhány szóban a módszerről:
Amikor megszületünk az arcunk egy genetikai információkra kifeszített fehér vászon. Ahogy a környezetünk és érzelmeink hatnak ránk, úgy működtetjük az arcizmokat a gondolkodásunkon keresztül. Arcizmaink használata által alakítjuk ki tehát arcvonásainkat. Ez egyben azt is jelenti, hogy ahogy változik a gondolkodásunk, úgy változik az arcunk is.
Arcizmaink jellemvonásokat reprezentálnak, mely tudás az arcolvasás, egy több ezer éves ősi tudás alapja.
Így rajzolódik ki arcunkon saját életünk története, tehát az arcvonások értelmezésével juthatunk el az egyén mély megértéséhez, a személyiség kibontásához anélkül, hogy ítélkeznénk.
Ha kíváncsi vagy rá, hogy lehet egy ember valós személyiségét leolvasni az arcáról, december 2-án pénteken 18.30 órától személyesen kipróbálhatod... (a workshop a személyesen részt vevők aktív jelenlétével zajlik, de regisztrációval online követhető).
A program a január 13-16. között megrendezésre kerülő arcolvasás tanfolyam beharangozója. 


« Vissza