Arcolvasás workshop személyesen (online követéssel)

2023. március 31.
Arcolvasás workshop személyesen (online követéssel)

Stampf Krisztinával

március 31. péntek 18:30-20h

Elöljáróban a jelentkezésről:
az esemény ingyenes, részt venni csak előzetes regisztrációval lehet. Írj emailt a kriszta@arcolvasas.hu címre a név és a "személyes" vagy "online" szó feltüntetésével és a helyek függvényében várunk szeretettel.
Aktív részvétel csak személyesen lehetséges, de az online követéshez is regisztráció szükséges, mert az esemény zárt rendszeren lesz látható.
A jelentkezéseket március 30-án éjfélkor zárjuk.
És akkor néhány szóban a módszerről:
Amikor megszületünk az arcunk egy genetikai információkra kifeszített fehér vászon.
Ahogy érzelmeink és környezetünk hatnak ránk, tudatos és tudatalatti gondolati folyamataink formálják arcizmainkat és alakítják ki arcvonásainkat. Ez egyben azt is jelenti, hogy ahogy változik a gondolkodásunk, úgy változik az arcunk is. Így rajzolódik ki arcunkon saját életünk története.
Az arcolvasás segítségével eljuthatunk az egyén mély megértéséhez, a személyiség kibontásához anélkül, hogy ítélkeznénk.
Ha kíváncsi vagy rá, hogy lehet egy ember valós személyiségét leolvasni az arcáról, március 31-én pénteken 18.30 órától személyesen kipróbálhatod... (a workshop a személyesen részt vevők aktív jelenlétével zajlik, de regisztrációval online követhető).


« Vissza