Pilates(t) és Lélek

2023. október 9.
Pilates(t) és Lélek

Sőtér Sacival

Hétfőnként 18:00-19:30h

Az október 2.-ai óra elmarad!!!

EGY KIS TÖRTÉNELEM...
A módszer Pilatest Joseph Hubertus Pilates nevéhez fűződik, aki először magát gyógyította, majd az első világháborúban technikáját a katonák rehabilitációjára használta. Innen indult minden... (Különleges élet, különleges történet, érdemes olvasgatni róla.)

MIÉRT SZERETI A TESTÜNK?
- Ülőmunkát végzőknek viszonylag gyorsan és hatékonyan segít a gerincproblémákon. Megelőzésre, helyreállításra és rehabilitációra egyaránt tökéletes választás.
- Akik nem szeretnek ugrálni, de szeretnének erősek és fittek lenni, tökéletes opció, hiszen a Pilates egy talajon végzett, mégis nagyon erőteljes és komplex rendszer.
- Aki intenzíven sportol, vagy fut, annak megtanítja hogyan kell a legoptimálisabban "használni" a testét a legnagyobb és legbiztonságosabb eredmény érdekében.
- Akinek nőgyógyászati problémái vannak igazi gyógyír, hiszen nagyon alaposan és intenzíven átmozgatja a has izmait, ezzel vérbőséget okozva a kismedencében.
- Aki nem nagyon van kapcsolatban a testével, annak óriási testtudatot ad.
- Én azért szerettem és tanultam meg, mert 34 évesen nem tudtam már hason feküdni, annyira fájt a derekam és leszakadt a vállam... A javulás gyors és érezhető volt.
- Mindez, a teljesség igénye nélkül...

...AMI A TESTMOZGÁS MÖGÖTT VAN...
- Külső és belső tartást ad.
- Segít rátalálni a szupererődre.
- Egészen mély test-tudatosságot épít fel Benned.
- Fókuszálja a figyelmet.

PILATES(T) ÉS LÉLEK - TÖBB, MINT PILATES...
A Pilates mellett (2008 óta tanítom) Nia, női és jin jóga oktató illetve családállító is vagyok. Ennek köszönhetően a PilaTest és Lélek óráknak mindez a tudásanyag is a szerves része, ami még színesebbé és gyógyítóbbá teszi majd a találkozásainkat.

MINDENKINEK?
Mindenkinek.
Fokozatosan építkezünk és minden gyakorlatot pontosan elmagyarázok, valamint ajánlok egyszerűsítést/nehezítést attól függően, hogy hol tartasz éppen.
Ehhez azonban nagyon fontos, hogy jelezd felém, ha bármilyen elváltozás/fájdalom/sérülés van a testedben.


Várlak nagyon sok szeretettel,
Sőtér Sarolta

További infó: https://mozgasbanalelek.webnode.hu


« Vissza