Lágler Zsófia: Érintésflow pároknak - Új utak egymáshoz Dance from within - Meditáció és szabadtánc, Belső erő workshop, Női kör - Kapcsolódj a benned lévő női erőhöz

Küldetésemnek tekintem az emberek segítését önismereti és spirituális útjukon, hiszen én magam is elköteleződve járom ezt az utat. Hivatásomként 2016 óta foglalkozom egyéni konzultációkkal és csoportfolyamatok vezetésével, fókuszba helyezve az önszeretet, intimitás, és férfi-női kapcsolódás témaköreit.

Hálás vagyok, hogy ilyen módon szolgálhatom a nagy Egészet, hogy együtt fejlődhetünk és tapasztalhatunk egy olyan térben, ahol a lélek mélységeivel és valódi önmagunkkal találkozhatunk.

A kifejezetten pároknak szervezett Érintésflow alkalmak során – melyek az Aura Krono Stúdióban havi rendszerességgel kerülnek megrendezésre – a hozzánk ellátogató párok megismerhetnek olyan gyakorlatokat és technikákat, melyekkel új utakat találhatnak egymáshoz és a hétköznapok során is alkalmazhatnak. Ezek a találkozók a közös gyakorlásnak adnak teret, amikor a résztvevő párok csak egymásra figyelnek, félretéve a mindennapok tennivalóit, valódi jelenlétben kapcsolódva egymással.

Mindennek alapja egy nyugodt, meditatív jelenlét, amikor képesek vagyunk tisztán érzékelni önmagunkat és a másikat. A páros alkalmak és az egyéni résztvevőknek szóló különböző csoport foglalkozások is mind úgy vannak felépítve, hogy támogassák ebbe a nyugodt és ellazult tudatállapotba való megérkezést, melyben az esetleges nehéz érzelmek vagy megrekedt életenergiák is könnyedén oldódhatnak.

Az egyéni csoport folyamatokon várom szeretettel azokat a résztvevőket, akiket  hív önmaguk mélyebb megismerésének útja, az Érintésflow alkalmakon pedig azokat a párokat, akik szeretnének tenni kapcsolatuk fejlődéséért vagy megújulásáért.  

Az eseményekről bővebb információt kérhetsz a következő elérhetőségeimen:

sophiashakti9--.at.--gmail.com +36204164220 

 

Jelentkezem