Október 28-november 1. között bemutató tanfolyamot tartok a Mestereimnek, hogy megbizonyosodjanak arról, milyen mély és részletes a tudásom. 
Nagy örömömre szolgál a megmérettetés, mivel ha a tudásom rendben találtatik, megkapom az engedélyt, hogy Nektek is tartsak alaptanfolyamot.

Többen, többször kérdeztétek a tavaly október óta folyamatosan zajló gyakorlásaimon, találkozásainkon és azóta is, mikor és hol kerül sor az általam tartott tanfolyamokrara... reméljük, nem kell már sokat várni rá, hogy tudjak válaszolni a feltett kérdésekre:)

Miután sokat, sokféle vonatkozásban és témában tanítottam gyermeket és felnőtteket egyaránt, remélem, a megszerzett tapasztalat jó alapokat biztosít. 
Az arcolvasás pedig a nagy szerelem, tehát a témát tekintve is bízom magamban:)

A megmérettetés részét képezi még három prezentációs arcolvasás, melyet szintén a Tanítóim kísérnek figyelemmel, tesztelik a tudásom gyakorlati felhasználását. 
Hála Nektek és azoknak, akik segítő szándékkal kísérnek utamon, majd kétszáz gyakorló arcolvasáson vagyok túl, és kivétel nélkül mindegyik az épülésemre, ismereteim elmélyítésére szolgált.

Köszönöm mindenkinek a bizalmat és a támogatást.

Stampf Krisztina