Szirmák Ildikó

Szirmák Ildikó
Szakterületeim:
  • Hellinger-féle családállítás
  • Mental tréning

 

                                     

Átlagos nő vagyok. Rendezett háttérrel, a világ hektikus körülményeihez képest, nyugalomban élhetek. Élettapasztalatomból, és szakmai tudásomból merítem a lelkesedést, és optimizmust, amivel segíthetek másoknak. Ez a kép ideálisnak tűnik, bár az én életemet is végig kísérték nehézségek, a kihívások folyamatosan érnek mindannyiunkat. 

Ami biztos: mindvégig hittem, és hiszek lelki és fizikai tartalékaimban, a szabad akarat erejében, és a Mindenható segítségében. 

Ez vezetett el a transzperszonális szemlélethez, amely legmélyebb önmagunkat segít felfedezni, s ami energiát ad a továbblépéshez, a fejlődéshez. 

Öt éven át tanultam az általános és az alternatív pszichológia elméletét és gyakorlatát, emellett módszer-specifikus képzésekben vettem részt. Rendszerszemléletű coach-ként, és Családállítóként folytatom tevékenységemet.

Klienseimmel folytatott önismereti munka során soha nem veszítem szem elől, honnan is érkeztem, így az empátia, és a másik személy iránti tisztelet alapvető eleme munkámnak. Vallom, hogy önmagunk fejlesztéséhez, életcélunk és feladatunk megtalálásához soha nincs túl késő, és minél előbb jutunk e tudás birtokába, az életünk annál eredményesebb és értékesebb lesz.  

 

                                                                                             Szirmák Ildikó

                       

 

« Vissza