Arcolvasás alaptanfolyam

2024. október 17.
Arcolvasás alaptanfolyam

Az Al Ferasa arcolvasás ősi művészete több évezreddel ezelőtt vette kezdetét, azóta fejlődik, tisztul, csiszolódik.

                               Lényege: mélyen ránézni valamire és megfejteni a jelentését.

 

Amikor megszületünk az arcunk egy genetikai információkra kifeszített fehér vászon. Ahogy a környezetünk és érzelmeink hatnak ránk, úgy működtetjük az arcizmokat a gondolkodásunkon keresztül. Az arcon több millió izom, izomcsoport található és ezek használata által alakítjuk ki az arcunkat. Ez egyben azt is jelenti, hogy ahogy változik a gondolkodásunk, úgy változik az arcunk is.  Így rajzolódik ki arcunkon saját életünk története, melyet egy Al Ferasa arcolvasó le tud olvasni, értelmezni tud. Így juthatunk el az egyén mély megértéséhez, a személyiség kibontásához anélkül, hogy ítélkeznénk.

Stampf Kriszta vagyok, Al Ferasa arcolvasó és tanár. Szívesen közelebb hozom Hozzád az arcolvasás művészetét, ha a fenti néhány sor megszólított

 

  KINEK AJÁNLHATÓ AZ AL FERASA ARCOLVASÁS ELSAJÁTÍTÁSA?

 • - aki szeretne saját magához közelebb kerülni
 • - aki szeretné megérteni szeretteit, barátait
 • - aki emberekkel foglalkozik és egy mély megértéssel szeretne viseltetni irántuk
 • - aki szeretné, hogy a kommunikációja fejlődjön
 • - aki szeretné, hogy jobban megértsék őt az emberek
 • - akinek fontos, hogy türelmesebb legyen a környezetével
 • - aki mélyebben, nagyobb empátiával szeretné befogadni és megérteni a körülötte élőket
 • - aki szeretne megérteni mélyebb kontextusokat, helyzeteket és ezáltal befogadóbb lenni
 • - akinek érték a különféle nézőpontok elsajátítása
 • - aki a belső látását, az intuícióját szeretné elmélyíteni
 • - aki spirituálisan nyitottá kíván válni
 • - aki meg szeretné tanulni saját magát jobban menedzselni
 • - aki az életét előremozdító tetteket szeretne végrehajtani
 • - aki a lelkiismeretét és az emberségességét szeretné fejleszteni
 • - aki a modorát, a viselkedését szeretné úgy alakítani, hogy az legkevésbé bántson másokat
 • - aki nyitott arra, hogy újfajta módon gondolkodjon.

A TANFOLYAM IDŐTARTAMA:

Az alaptanfolyam négy egymást követő napon (általában péntek-hétfő) 10-17 óra között tart. A tanfolyam végén több, mint 200 oldalas, képekkel és magyarázatokkal gazdagon illusztrált jegyzetet kapnak az alaptanfolyam résztvevői.

 

 

Egyéb kérdésekben az Általános Jelentkezési Feltételek az irányadók, melyek itt olvashatók: http://www.alferasahungary.com/wp-content/uploads/2018/05/Általános-Jelentkezési-Feltételek.pdf

AZ ALAPTANFOLYAM JELENTKEZÉSÉNEK FELTÉTELEI:

Jelentkezni a kriszta@alferasa.com címen lehet a következő adatok megadásával:
vezetéknév, keresztnév, mobilszám, emailcím, emailcím újra, melyik rendezvényre jelentkezel, megjegyzés, számlázási név, számlázási cím, adószám (egyéni vállalkozók és cégek esetén kötelező).

 

AZ ALAPSZINTŰ ARCOLVASÁS TANFOLYAM TEMATIKÁJA:

Az alaptanfolyamon megtanuljuk az arc felosztását, egyes részleteinek jelentését. Átnézzük az alapvető arcformákat, melyek az egyén kedélyállapotát és annak állandóságát mutatják meg.
A szem a lélek tükre, ezért is szentelünk több, mint egy napot ennek a témának. Megnézzük a szemet általánosan, mit jelent a szemszín, az írisz mérete, a szem nyitottsága, stb., majd megismerkedünk a 15 alapvető szemformával, mely arról szól, ki hogyan látja a világot. Már ez a tudás rendkívül sokat hozzátesz ahhoz, hogy megértsük mások gondolkodását, világlátását.

Ezt követően beszélünk a 11 különböző szemöldök-típusról, mely az egyén döntéshozatali mechanizmusáról árulkodik. Megvizsgáljuk, hogy az egyén a gondolatait döntései által hogyan viszi át a gyakorlati életbe.

Beszélünk a homlokról, ami a gondolkodásért felelős terület az arcon. Szó lesz a fülekről, arról, ki, hogyan alakította ki a hallgatását az őt ért hatások következtében.
Az orr, mely arról mesél, hogy él túl valaki az életben, szintén igen hangsúlyos a négy nap során, hisz rendkívül sok részlet kapcsolatos vele; körültekintően átnézzük egyes területeit, izomcsoportjait.

Szó esik az orcákról, melyek az életörömöt tükrözik, valamint a szájról, az ajkakról, ahol az élvezetek olvashatók le.

Emellett részletesen beszélünk az állkapocsról és az állról, valamint a nyakról is.

A tanfolyamon szó lesz az Al Ferasa arcolvasás filozófiájának alapvető pilléreiről, valamint megismerkedünk az arcolvasást, belső egyensúlyt segítő meditációval is.

Mivel ez egy gyakorlati műfaj, nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlásra, az egyes arcvonások leolvasásának elsajátítására. Nemcsak képeken, hanem élőben is gyakorlunk; tükör segítségével leolvashatjátok egyes arcvonásaitokat, így az önismeret területén is hatalmasat léphetünk előre, valamint önként jelentkezők arcát is olvassuk.

 « Vissza