1. Sors Szandra vagyok Hatha,Yin és Aerial gerincjóga oktató

 

Nagyon sokat köszönhetek a jógának testileg és lelkileg egyaránt. Türelemre tanít, segít a jelenben lenni, segít elfogadni, megérteni és elengedni. Ha kicsit is kibillenek az egyensúlyból, a gyakorlás vagy az oktatás mindig segít visszatérni. Alázatot, türelmet, higgadtságot tanultam, amióta oktatok. Illetve elfogadást. Önmagam és mások elfogadását.

Abból a sok jóból, egyensúlyból, harmóniából, pozitív életszemléletből, amit a jógától kaptam és kapok, szeretnék átadni a gyakorlóknak annyit, amennyit csak lehet.
Hatha jóga óra alatt átmozgatjuk az egész testet,különösen figyelve azon területekre,ahol a leginkább képes lerakódni a stressz, mint a nyak, váll, csípő. Az óra végét pedig egy hosszabb relaxációval zárjuk.

 


2. Lágler Zsófia: Érintésflow pároknak - Új utak egymáshoz Dance from within - Meditáció és szabadtánc, Belső erő workshop, Női kör - Kapcsolódj a benned lévő női erőhöz

Küldetésemnek tekintem az emberek segítését önismereti és spirituális útjukon, hiszen én magam is elköteleződve járom ezt az utat. Hivatásomként 2016 óta foglalkozom egyéni konzultációkkal és csoportfolyamatok vezetésével, fókuszba helyezve az önszeretet, intimitás, és férfi-női kapcsolódás témaköreit.

Hálás vagyok, hogy ilyen módon szolgálhatom a nagy Egészet, hogy együtt fejlődhetünk és tapasztalhatunk egy olyan térben, ahol a lélek mélységeivel és valódi önmagunkkal találkozhatunk.

A kifejezetten pároknak szervezett Érintésflow alkalmak során – melyek az Aura Krono Stúdióban havi rendszerességgel kerülnek megrendezésre – a hozzánk ellátogató párok megismerhetnek olyan gyakorlatokat és technikákat, melyekkel új utakat találhatnak egymáshoz és a hétköznapok során is alkalmazhatnak. Ezek a találkozók a közös gyakorlásnak adnak teret, amikor a résztvevő párok csak egymásra figyelnek, félretéve a mindennapok tennivalóit, valódi jelenlétben kapcsolódva egymással.

Mindennek alapja egy nyugodt, meditatív jelenlét, amikor képesek vagyunk tisztán érzékelni önmagunkat és a másikat. A páros alkalmak és az egyéni résztvevőknek szóló különböző csoport foglalkozások is mind úgy vannak felépítve, hogy támogassák ebbe a nyugodt és ellazult tudatállapotba való megérkezést, melyben az esetleges nehéz érzelmek vagy megrekedt életenergiák is könnyedén oldódhatnak.

Az egyéni csoport folyamatokon várom szeretettel azokat a résztvevőket, akiket  hív önmaguk mélyebb megismerésének útja, az Érintésflow alkalmakon pedig azokat a párokat, akik szeretnének tenni kapcsolatuk fejlődéséért vagy megújulásáért.  

Az eseményekről bővebb információt kérhetsz a következő elérhetőségeimen:

sophiashakti9--.at.--gmail.com +36204164220 


3. Gyermek Szomatodráma, a gyógyító játék - Szilágyi Zsuzsival és Kóka Izabellával

2015-ben együtt kezdtük el a Szomatodráma alapélményt, majd együtt haladtunk a játékvezetővé válás útján is. A gyermekekre való szakosodás ösvényét is kéz a kézben végeztük, s utunk azóta sem vált el egymástól. Mivel mindketten nagyon szeretünk a gyerekekkel foglalkozni, így most már második éve vagyunk megtalálhatóak itt, a Stúdióban a programjainkkal.

A gyermek SzomatoDráma programokon megkeressük az összefüggést a gyermek testében, viselkedésében és a lelkében zajló folyamatok között.

Teret kapnak a gyerekek arra, hogy kijátszák magukból a szorongást, beszélhessenek az érzéseikről, kapcsolatba kerülhessenek a testi tüneteikkel, s ezek által beindulhassanak öngyógyító folyamataik.

Hisszük, hogy minden gyermek egyedi és megismételhetetlen. Minden gyermek hordozza a saját és a környezete „témáját” is, melyek időről-időre testi tünetek, betegségek formájában hívhatják a figyelmünket. A testük üzen róluk és a környezetükről is.

Hihetetlen boldogsággal tölt el minket, hogy ma egyre több szülő nyitott arra, mi zajlik a gyermekében, s hisszük, hogy ez által arra is, mi zajlik bennük. A kettő ugyanis elválaszthatatlan.

Egy-egy foglalkozáson segítünk nekik megélni eredendő jóságukat, releváns érzelmeket mindazzal együtt, amit tartalmaznak. Segítünk rátalálni belső erejükre, amit visszahelyezve a külvilágba elő tudnak hívni egy-egy korábban megélt nehéz helyzetben.

A SzomatoDráma gyógyító játék egyszerre ad örömet és szabadít fel a nehéz, nyomasztó érzések alól. A fantázia és az őszinte rácsodálkozás, a spontaneitás csodálatos birodalmába repülünk vissza egy- egy alkalom során. A játék teret nyújt a tiszta és önfeledt boldogság megélésének és a belső gyógyulásoknak egyaránt.

A Gyermek SzomatoDráma játékos, önismereti és terápiás módszere segíti a gyerekek személyiségén belül feloldani és elsimítani az érzelmi feszültségeket és ezáltal egy boldogabb, felszabadult állapotot létrehozni, mert nekik csak arra van szükségük, hogy gyerekek legyenek!

Gyermek SzomatoDráma 6-12 éves korosztály számára.

Miben segít gyermekednek ez a program?

Fizikai panaszok, szorongásos tünetek, mint -tikkelés, körömrágás, hajtépés, dühkitörés, álmatlanság stb.- viselkedési zavarok, allergia, csoportba való beilleszkedés, tanulási nehézségek, stb…esetén.


4. Varga Erika Éva - önismereti csoport

 péntek este 17.00-20.00 óráig.

június 9.

 

Út önmagunk teljesebb megismeréséhez! 

 

 Aki elindult már az önismereti úton, az nem csodálkozik azon a megállapításon,hogy  az ember személyisége „rész-személyekből” áll, és elfogadta már azt  a gondolatot is, hogy az ember útja a teljesség, az egység felé vezet. Az emberi léleknek az a célja, hogy visszatérjen az Egészbe, a Teljességbe, ahonnan valaha száműzték. Azt azonban, ahol most vagyunk, - az anyagi világban, fizikai síkon,- nem az egység, hanem a részekre szakadás, és nem az egyértelműség, hanem sokkal inkább a zűrzavar jellemzi…nem is egyszerűen a két-kedés, hanem a tizen-kétkedés! A mai ember személyisége nem csak két részre, hanem tizenkét részre szakadt és hiába vágyik az egységre, ezt csak akkor érheti el, ha tudomásul veszi, hogy lelke több részből áll.

A Symbolon képekben megjelenített önismereti módszer, amelynek alapja az asztrológia. Megalkotása Dr. Peter Orbán és Ingrid Zinnel nevéhez fűződik. Mindketten régóta tevékenykednek asztrológusként és lélekgyógyászként is, emellett csoportterápiát is végeznek.

A kártya struktúrájában a tarotra emlékeztet, azonban itt a nagy arkánumot a tizenkét állatövi jegy alkotja, amit tizenkét szerepszemélyiségként jelenít meg, akik sokrétű kapcsolatban állnak egymással. Az egyes állatövi jegyek konkrét energiát képviselnek, melyek egymással keveredve további energiákként jelennek meg, így jön létre az a hetvennyolc kép, amely szimbolikusan mutatja az embert egyes szerepeiben.  

A Symbolon terápiás eszköznek is kiváló, segítségével jobban megérthetjük önmagunkat, az élet színpadán eljátszott szerepeinket. Segít megérteni lelki működésünket bizonyos élethelyzetekben, felfedi háttérben húzódó motivációinkat, lelki mozgató rugóinkat. Tükröt tart elénk, ahol megjelenik a bennünk élő Angyal, Bolond, Csábító, Harcos és a többi szerepeink. Érdemes belenézni ebbe a tükörbe, de mindenképpen fel kell készüljünk arra, hogy a kép, amit elénk tár, nem minden esetben fog tetszeni! A kártyák kíméletlenül szembesítenek a valóságunkkal, amire sokan hárítással reagálnak, de ha őszinték vagyunk magunkhoz, végül minden esetben rátalálunk arra az üzenetre, amit saját érdekünkben hallanunk kell.

A Symbolon csoportot azoknak ajánljuk, akik már valamennyi tapasztalatot szereztek az önismereti munkában, túl vannak az első nagy szembenézéssel önmagukkal.

 Ha hívást érzel, várunk szeretettel!  

 További információ: +36 70 637 0586 (Varga Erika-Éva)


5. Jin jóga - Sőtér Saroltával

csütörtökönként 11-12:30h

Jin jóga
A felgyorsult és túlzott információ áradattal terhelt világban mind a test, mind a lélek szomjazza a békét és a nyugalmat - szeretnénk megpihenni és ellazulni.
Ehhez teremt kiváló lehetőséget a jin jóga, melynek alapja a kínai meridián rendszer. 
Az alkalmazott ászanák statikus kitartása  igazi gyógyír a befeszült izomzatnak, de táplálja az ízületeket, szalagokat, porcokat és csontokat is. 
A jin jóga gyakorlása lehetőséget teremt az érzelmi blokkok oldására is, amely egyenes út a mentális egészség megteremtésére. 
Minden alkalomnak meghatározott fókuszt adunk, így minden foglalkozás újabb és újabb lehetőség az önismeret mélyítésére.
 
                                                                                      
2008 óta tanítok test-tudatos mozgásformákat (Pilates, Nia), melyhez 2020-ban kapcsolódott a jin jóga.  
A test egészségre és megújulásra programozott, így nagyon fontosnak tartom, hogy olyan technikákkal támogassuk meg, amely segíti a működésben. 
 
Sőtér Sarolta

6. Spirituális Választechnika (SVT) - Kozma Zsófival

 

 

 

 

 

 

 

 

A Spirituális Választechnika (SVT) segít az élet bármely területén felmerülő probléma gyökerét beazonosítani és arra megoldást találni.

Az SVT egy szelíd, hatékony és komplex módszer, ami egy inga, táblázatok és egyedi kérdésekkel a tudat alatti elmét és a lélek feljegyzéseit vizsgálja. A tudat alatti elménkben lévő ítéletek, hitrendszerek, energiák jelentősen befolyásolják mindennapjainkat. AZ SVT tisztítja ezen korlátozó hiedelmeket, hitrendszereket, mintákat és pozitív eszmékkel, energiával helyettesíti azokat. Ez felszabadultságot, megkönnyebbülés érzését eredményezi, segít felismerni egy adott helyzet alternatív megoldási lehetőségeit.

Természetesen a pozitív változáshoz szükséges, hogy a korlátozó szokásainkon, a negatív gondolkozáson tudatosan is változtassunk, ez azonban már mindenkinek a saját döntése, felelőssége.

 

Az SVT az alábbi témákban nyújthat segítséget:

 •  kapcsolati konfliktusok, nehézségek (család, munkahely)
 •  lelki problémák
 •  félelmek, szorongások, gátlások
 •  karrier, munkahelyi problémák
 •  gyermeknevelési problémák
 •  tanulási nehézségek
 •  depresszió, pánik
 •  függőségek
 •  önmagunk megismerése, belső harmónia kialakítása
 •  testi-lelki egyensúly létrehozása
 •  egyéni problémák, minden más, ami nehézséget okoz

 

 

7. Buteyko légzéstréning Haris Andreával      

                                                                                                                  

május 17., 24., 31. június 7. 18-20h

Jelentkezés az aurakronostudio--.at.--gmail.com e-mail címen!

Hatására javul a szervezet vér - és oxigénellátása.Ettől ellenállóbb lesz és szinte minden betegséget       könnyebben legyőz. Megszűnik az allergia, az orrfolyás, az orrdugulás, a köhögés, a fulladás, nehéz   légzés, szervezet átáll egy egészségesebb működésre. Javulnak a belső folyamatok, a keringés, az  anyagcsere, normalizálódik a vérnyomás, a pulzus, a vér pH értéke, a testsúly stb. Csökken a stressz,   javul a koncentráció, a közérzet, a terhelhetőség, jobb lesz az alvás, nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb   lesz felnőtt, gyerek egyaránt. Egészségmegőrzésre, teljesítménynövelésre is.

 


 8. Alita ásvány ékszer és kreatív műhely

 

 

   Két szerelem van az életemben.
   Egyik az ásványok, bármi, ami ezzel kapcsolatos, a másik a kreatív énem kiaknázása.

   Ásványokkal 7-8 éve kezdtem el foglalkozni, egy betegség kapcsán kerestem alternatív gyógymódot, így jutottam el az ásványok       világába.

   Az eltelt évek alatt lett nekem egy „bibliám”, én így hívom azt a rengeteg információt, amit összegyűjtöttem.
   Ékszereket már rendelésre is készítek.

   A kreatív oldalamhoz pedig hozzá tartozik a decoupage technikával készített tárgyak, illetve a szezonális asztaldíszek, kopogtatók,     otthoni dekorációk készítése.

   Egyéni és csoportos foglalkozásokat is tartok, igénynek megfelelően!  
   Jelentkezni: info--.at.--alita.hu –n tudsz.

   Várok mindenkit szeretettel: Tóthné Ildikó

 

       

 


9. Vaszati - Indiai térrendezés/építészeti hagyomány

Előzetes időpont-egyeztetéssel - Lelesz Csilla

 
A Vaszati a védikus építészet és térrendezés tudománya, több, mint 5000 éve létezik.
 
Az élet változásait, sorsunk fordulatait a természet finom szintű törvényei, finom energetikája befolyásolja,
ezért a természetes környezethez és annak törvényeihez való megfelelő alkalmazkodás minden élőlény érdeke.
Ilyen pl. a Föld mágneses mezője, a Föld és a Nap finomszerkezeti energiája, a Nap és a Hold pályái, valamint a gravitáció.
Ezek a hatások mind-mind érzékelhetők otthonainkban, munkahelyünkön, ezáltal befolyásolhatják egészségünket, párkapcsolatainkat, jólétünket is.
A minket körülvevő tereket tekinthetjük akár olyan energiamezőnek is, amely hat az emberi test bioenergia mezejére.
A Vaszati egy olyan építészeti hagyomány, amelynek fő célja az, hogy harmóniát teremtsen az ember, a természet és az épület között.
A modern nyugati építészet a belső terek kialakítása során a látszólagos kényelmet helyezi előtérbe,
míg a védikus építészet az esetleges ártó környezeti hatásokkal szembeni védelmet, valamint az olyan légkör megteremtését, amely kedvez a lelki tökéletességre irányuló törekvéseknek, és elégedettséget hoz az ember életébe.
Amikor a szervezetben lejátszódó biokémiai reakciók rendellenessé válnak, az ember rosszul érzi magát, és könnyen megbetegszik.
Amennyiben a térbeli energia természeti törvényeit megsértjük, akkor ezzel a krónikus betegségek létrejöttét idézzük elő.
Nagyon kevesen feltételezik azt, hogy a lakásban nem megfelelő az energia áramlása, mivel a konyha, a fürdő, a mosdó nem a megfelelő irányban helyezkednek el, így az elemek, helyiségek nem tudnak jól funkcionálni.
Mindenkinek lehetősége van arra, hogy jobbá, sikeresebbé és boldogabbá tegye az életét a Vaszati elveinek környezetében való alkalmazásában.  
A mi otthonaink, mivel többnyire szabálytalan formájúak, megkívánják az indiai térrendezés által alkalmazott ún. YANTRÁK energiáit.
Ezeknek a színes, négyzet alakú lapocskáknak megfelelő elhelyezésével tud segíteni a Vaszati.
Ahol a térben energetikai hiány keletkezik, ott azt pótolni lehet. A Vaszati építészet pedig a harmónia tudománya,
tehát azon alapul, hogy felismerjük-e az otthonainkat alkotó elemek, bolygók kapcsolatát,
és megértjük-e azokat a törvényszerűségeket, amelyek alapján létrejött és működik: VA: energetika  SZA: információ TI: geometria.
Ha ezeket ismerjük, alkalmazzuk, akkor harmóniába kerülünk az Univerzummal és ezáltal könnyebben tudunk haladni az utunkon.
Amennyiben összhangban élünk a természettel, megnyithatjuk a kapukat egy jobb, boldogabb élet lehetősége felé.
 
 

 

A Védikus építészet, ugyan arról a tőről fakad, mint az Ájurvéda, a Védikus korszak gyógyító és egészség megőrző rendszere.

Így pont úgy, ahogy az Ájurvédikus gyógyászatban a szervezetünk esetleges alul, vagy túl működéseit gyógynövények használatával, diétával, alkatunknak és problémáinknak megfelelő mozgással és a megfelelő kúrákkal korrigálhatjuk, úgy a Vasztu tudományában is korrigálhatjuk azokat a energetikai problémákat amelyek a lakásunk, házunk vagy irodánk építészetében jelentkezik.

A Vasztu Shásztra fő elképzelése az, hogy lakóterületeink alapjai legyenek szabályosak, az égtájaknak megfelelően helyezkedjék el és lehetőleg az Észak és a Kelet legyen nyitottabb, mint a déli és a nyugati égtájak. Ennek nagyjából az a lényege, hogy a Nap fénye a korai órákban egészséges és harmonikus hatású, de a délutáni fénye már inkább ártalmas.

De ezeken kívül talán még az a legfontosabb, hogy:

 • Észak-Keleten semmi esetre se legyen a mellékhelyiség,
 • a lakás közepe ne legyen terhelt, tartó falakkal és/vagy mélyedésekkel,
 • valamint az, hogy a Dél-nyugati sarok lehetőleg legyen derékszögű.

Ha pl. ezeken a területen eltérések vannak a lakásunk és a Vasztu építészet ajánlásai között, akkor tradicionálisan a szokás az, hogy ezeket az eltéréseket korrigálni szükséges.

Ennek a korrekciós eljárásnak az egyik és fő módja a Yantrák használata.A Yantrák mágikus ábrák, amelyeket az adott égtájaknál használhatunk, ha a lakóhelyünk, vagy munkahelyünk korrekcióra szorul.