Angyali üzenetek

2021. szeptember 26.
 

Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek,

                                                                                                                            hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek... 

Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek... 

 

”A belső béke akkor kezdődik, amikor úgy döntesz

hogy nem engeded meg egy másik személynek vagy eseménynek,

hogy irányítsa az érzelmeidet.

 

1.      Élj egységben!

„Olyan cselekvésekkel töltsd el időd, melyek egyeznek legfelsőbb szándékaiddal.

Engedd el azokat a dolgokat, melyeket ösztönösen érzel, hogy nincs rájuk szükséged!

Így ezek a tevékenységek könnyen lemorzsolódnak majd."

Arra kérnek az angyalok, hogy bízzak a szívemben. Biztosítottak arról, hogy biztonságban leszek, ha felhagyok azzal a munkámmal, ami nem illik igazi érdeklődési körömhöz.

 

2. Csak a most létezik.

„Teljesen a jelenben és a mostban vagy. Ne arra figyelj, hogy mit hozhat a holnap: ez arra utal, hogy te nem vagy tökéletes, vagy hiányzik valami, és te csak akkor leszel egész, ha a jövőben valami külső dolog érkezik az életedbe."

Amikor az angyalok felhívták erre a figyelmem, tudatosult bennem, hogy a jövőben élek. A fókuszom azon volt, hogy mit hoz a holnap, a pillanat áldásai helyett.

Most minden egyes este készítek egy mentális „hála-listát".

 

3. Minden konfliktus a te fejedben van.

„Minden konfliktus, amit látsz vagy tapasztalsz a külvilágban, az egód kivetülése.

Az igazat megvallva, a világ teljesen békés, és a te félelmed a békétől vetül vissza a világra. Te nem akarod megoldani a belső konfliktusod, de meg akarsz tőle szabadulni. Így kivetíted azt a többi emberre, és azt gondolod, hogy ők azok, akik okozzák a diszharmóniát. A többi ember lelke semleges, üres tábla, te színezed őket ki saját gondolataiddal és ruházod fel címkéiddel. Aztán úgy viszonyulsz ezekhez a színekhez és címkékhez, mintha valósak lennének. A többiek úgy bánnak veled, ahogy azt te elvárod, mintegy önbeteljesítő jóslatként."

Ahogy ezt megértettem, felismertem milyen sűrűn engedtem a félelmeimnek meg azt, hogy nyomorult időket kreáljanak nekem. Pedig mindig megvolt a hatalmam megválasztani a gondolataimat és érzéseimet, melyeket az egyes szituációknak tulajdonítok.

 

4. Tisztítsd meg étked!

„Minden ételnek van rezgése, és te olyan magasan és finoman akarsz rezegni, amihez hozzá vagy hangolva. Diétázz, egyél friss gyümölcsöket és zöldségeket, magokat, teljes kiőrlésűt, aminek a legmagasabb a rezgése. Kerüld vagy csökkentsd a húsokat, tejtermékeket, alkoholt, cukrot, csokoládét, és a koffeint, melyeknek legalacsonyabb a rezgésük. Emlékezz arra, hogy minden ételnek a kivonata sokall hosszabban hat rád, mint ahogyan azt megemésztetted."

Amikor az angyalok elmondták nekem ezt a leckét, az étkezésem már eléggé egészséges volt. Feladtam a húsevést, a cukrot és az alkoholt. De még mindig volt mit fejlődni, így hallgattam az őrangyalom étkezési tanácsaira, és befogadtam a vegán étkezési megközelítéseket. A fejlődés az energiámban és a kinézetemben drasztikus és azonnali volt! Ahelyett, hogy megfosztottnak éreztem volna magam azzal, hogy az egészséges ételeket választottam, inkább könnyebbnek és természetesnek éreztem magam, érzékszerveim finomodtak, közérzetem, kedélyállapotom javult.

 

5. Ne azzal a céllal adj, hogy kapj!

„Engedd el annak a körvonalazását, hogy milyen eredményeket kapsz majd azért, amit adsz. Eredményeket fogsz kapni az adásért cserébe: ez egy univerzális törvény. De az nem tőled függ, hogy az ok és hatás hogyan cirkulálnak. Plusz, ha cserébe vársz valamit, akkor nem is igazán adsz. Helyette inkább tudatosságban tartod, elvársz valamit cserébe, még mielőtt teljesen odaadtad volna."

Újfent kínosan éreztem magam, ahogy az angyalok látták a kétségeket a lelkemben. Ők tudták, hogy én egy adó személyiség vagyok. Be kellett ismernem, hogy előfordult: olyan elvárásokkal adtam, hogy tudtam, kapni fogok cserébe valamit.

Teljes bizalommal az őrzőangyalaim iránt, eldöntötten, hogy minden kikötésemet elengedem, amikor másoknak adok. Majdnem azonnal elkezdtem meglepetés-ajándékokat kapni: új üzleti ajánlatok, gyönyörű lehetőségek a barátaimmal, könyvek, gondolatok, érzések, hívások, programok…

 

6. Tölts egyedül időt a természetben!

„A természet hangjai és illatai láthatatlanok, ezért el tudják vinni az elméd a szellem láthatatlan birodalmába, ahol gyorsabb és magasabb a rezgés. A természet csodálatos gyógyító tulajdonságokkal rendelkezik. Vannak nagyon valós természeti angyalok. Kérheted ezeket az angyalokat, hogy gyógyítsanak meg téged. Amikor a természetben vagy, ez segít neked feloldódni, felvenni a Föld természetes ritmusát, és ahogy az idő és a ciklusok mindennek a részesei, te is jobban szinkronicitásba kerülsz az élet ritmusával."

Ahogy az angyalok tanácsolták, egyre többet mertem elhagyni az íróasztalomat, és elkezdtem a reggelimet a szabadban költeni. A friss levegő, a napsütés, a virágok illatai mind segítettek a mélyebb meditációban. Kint ülök, és kérem a természeti angyalokat, hogy vegyenek körül engem.

 

7. Szakadj el az anyagtól!

„Amikor gondolatban hozzá vagy kapcsolódva az anyaghoz, ez ego termékeivel maradsz kapcsolatban, és ezért maradsz hozzákötve magához az egohoz. Ezen törvény elől nem tudsz megszökni. Az anyagon alapuló elme az ego elméje."

Az őrangyalaim tisztázták azt, hogy nincs semmi rossz az anyagi dolgokban. Az angyalok szerint az anyag maga semleges. Ők felfogják, hogy az emberi lénynek anyagi szükségletei vannak: például étel, ital, ruha és menedék. Viszont, amikor mi túlságosan is a materiális dogokra támaszkodunk - pl. ha folyamatosan a pénzre és a hatalomra gondolunk - akkor az alacsonyabb természetünkre fókuszálunk a felsőbb énünk helyett.

 

8. Ne ítélkezz!

„Azért ítélkezel, hogy megóvd magadat, hogy távol tarts magadtól másokat, így nem kerülhetnek közel hozzád, és nem sérülhetsz meg. De mi azt mondjuk neked: nincs szükséged a védekezésedre gondolni. Biztonságban vagy. Vigyázz, mert ezzel a nyomasztó aggódó gondolatmintával bevonzhatod azt a bizonyos félelmet az életedbe."

Az angyalok elmagyarázták, hogy mi rajzoljuk elő magunknak, amit gondolunk. Ha én megszállottan fizikai vagy érzelmi veszélyre gondolok, akkor létrehozok egy olyan légkört, amiben a legrosszabb rémálmaim valóra válhatnak. Gyakorlatban elkezdtem realizálni azokat a pillanatokat, amikor megítélek másokat. Elkezdtem átadni a félelmeimet az angyaloknak, és úgy éreztem, hogy az ítélkezési szokásaim fokozatosan eltűnnek.

 

9. Ott élsz, ahová tudatosságod fókuszálod.

 „Ha nem szeretetteljes gondolat van benned - verseny, irigység, vagy aggodalom - fájdalmat érzel. Te VAGY a tudatosságod, és te érzed, hogy hová fókuszálod a tudatosságodat.

Nem akarsz fájdalmat. Ezért válaszd azt, hogy átadod a nem szeretetteljes gondolataidat a fénynek."

Elsőre ezzel a leckével fájdalmas volt szembesülni. Mindig úgy gondoltam, hogy a boldogságomat a külső körülmények alakítják. Az angyalok ragaszkodtak ahhoz, hogy ez csak visszafelé vitt,

hiszen saját gondolataim színezik a világomat. Azt mondták, a boldogságom nem attól függ, hogy mivel rendelkezem, hanem inkább attól, hogy mire gondolok.

 

10. Minden dologban dicsőítsük Istent!

„Ne keresd a magad dicsőségét! Amikor Istent dicsőíted, akkor lényegében önmagad azon részét is dicsőíted, amely Istennel van. Amikor Istent dicsőíted, kívül maradsz az egon, és a felsőbb éned tudatosságába kerülhetsz."

Kezdetben ez a lecke megalázott. Ám mielőtt alámerültem volna a szégyen érzetébe, az angyalok felemeltek egy emlékeztetővel:

Amióta igaz énem egy lett Istennel, az igaz valómért imádkoztam. Így minden egyes alkalommal dicsőséget adtam Istennek.

A tíz lecke ma már meggyökeredzett és állandó része a mindennapjaimnak.

Amikor ismerőseim  elismerően nyilatkoznak rólam a tiszta és világos Isteni útmutatás miatt, azt mondom: Köszönöm, de minden érdem Istené és az angyaloké. Ők tanították meg, hogyan vegyem át üzeneteiket. Az én érdemem csupán az, hogy követem az útmutatásukat, mert - hála nekik - ma már nagyon jó hallgató vagyok.« Vissza