A mentális tudással 12 éve, önismerettel és belső úttal pedig első hosszabb indiai utam óta, csaknem 20 éve foglalkozom. Számos tanítóm és inspirációs forrásom volt. A meditáció és az önfelfedezés idővel felszínre hozott és kiélesített számos érzéket és képességet, melyeket a mentális tanítás, a meditációvezetés, a sámáni és szufi szertartások során  a mentális, tudati gyógyításban alkalmazok. Az egyik legkülönlegesebb feladat és vállalás a tanítás, mások inspirálása és emelése, lehetőségeik kibontakoztatása.

Havonta tartok az Aura Krono Stúdióban FÉNYKÖRNEK nevezett, személyes, közös, meditatív gyakorlást, és mentális tanítást, ahol tapasztalati, önismereti munkát végzünk, magas rezgéstartományokkal és tudati csatornákkal kapcsolódunk, energiákat érzékelünk, emelkedett tudatállapotokkal dolgozunk. Ezek jellemzője az egyedi mértékben erős és biztonságos inspirációs tér, melyet közösön alkotunk, és melynek fenntartását és finomhangolását én vezetőként magamra vállalom.

Nagyobb csoportokkal misztikus belső gyakorlatokat végzünk egynapos szertartásos térben.

Ezt SZUFI NAPNAK hívjuk, és a tisztelet, az alázat, a feltétel nélküli szeretet, az elragadtatás, az isteni szépség és jelenlét megtapasztalását tűzzük ki célul. A gyakorlatok extatikus és mély, csendes minőségben zajlanak, ha lehet élő, autentikus zenei kísérettel.

Egyénileg hozzám forduló kliensekkel dolgozom MENTÁLIS GYÓGYÍTÓKÉNT, LÉLEKVEZETŐKÉNT, SZELLEMSEBÉSZKÉNT. A lelki okok feltárása mellett komplex energetikai és inspirációs hatásokkal dolgozom, amit az érzékenyebbek tudnak követni a pillanatban is, illetve a kezelést követően is a változások kibontakozása során. A mentális gyógyítás szemléletét, képességeit, gyakorlatait és etikáját elkezdtem átadni, tanítani a MENTÁLIS GYÓGYÍTÁS ALAPJAI hétvégéin.

Mindemellett több helyszínen is szervezek és vezetek SÁMÁNI SZERTARTÁSOKAT. Ebben a növényi és szellemi szövetségesekkel való erős, transzformatív belső munkát valósítjuk meg.

 

Az eseményekre való bejelentkezés, kapcsolatfelvétel: dkozma--.at.--gmail.com, 06305431000

 

Jelentkezem